Голови яких громад найкраще справилися з негодою?

Голови яких громад найкраще справилися з негодою?
0
Голови яких громад найкраще справилися з негодою?

Сьогодні в НУ «Острозька академія» проходить виїзне засідання колегії облдержадміністрації під головуванням очільника області Віталія Коваля.

В роботі колегії беруть участь голова обласної ради Сергій Кондрачук, керівники 64 територіальних громад, новоутворених РДА, департаментів ОДА, силових структур. ЇЇ учасники підсумовують 2020 рік та планують 2021-й, зокрема, в частині виконання бюджетів, фінансової дисципліни та соціального захисту громадян.

На початку засідання Віталій Коваль подякував головам територіальних громад, які виявили високі управлінські якості та відповідально поставилися до ліквідації наслідків негоди й оперативно забезпечили усунення переметів та відновлення прохідності комунальних доріг.

«Зіткнувшись з негодою, голови Бабинської, Бугринської, Дядьковицької, Клеванської, Володимирецької, Радивилівської, Дубенської та Дубровицької територіальних громад проявили себе як високопрофесійні спеціалісти в управлінні», – відзначив Віталій Коваль.

Також очільник області зауважив, що Рівненській області вдалося достойно подолати негоду саме завдяки спільним зусиллям та злагодженим діям облдержадміністрації, Служби автомобільних доріг в області, підрозділів ДСНС та Нацполіції.

«
Також у нас на Рівненщині соціально-відповідальний бізнес, який не раз допомагав нам з вами, починаючи від боротьби з пандемією, закінчуючи сьогоденням – боротьбою зі сніговими заметами. Ми  бачимо, як фермери, як будівельні кампанії дають свою техніку , не запитуючи про оплату. Тому що це потрібно сьогодні громаді», – наголосив Віталій Коваль. 

0
Суспільство
Найцікавіші матеріали
Чим краще обробити рану: спиртом, йодом, перекисом водню чи хлоргексидином
0
Читати далі
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі