Холодильник Samsung Side-By-Side: чому варто купити до великої оселі?

Холодильник Samsung Side-By-Side: чому варто купити до великої оселі?
0
Холодильник Samsung Side-By-Side: чому варто купити до великої оселі?

Серед усіх видів побутової техніки особливе місце посідає холодильник. Якщо, приміром, сокодавилку або блендер ми рідко використовуємо, лише за нагоди, то холодильник постійно перед очима. До того ж це габаритний агрегат, вартість якого є відчутною. Тому до вибору треба підходити з особливою ретельністю та відповідальністю. Окремо варто враховувати майбутнє розширення родини.

 

Одним з найпопулярніших видів є холодильники Samsung Side-by-Side з морозильною та холодильною камерами, що розташовані поруч у вертикальній проєкції. Таке компонування має безліч переваг. А місткість сягає 500-600 літрів. Якщо у вас велика родина й питання покупки холодильника є на часі, розглянемо кілька переваг саме цього формфактору – холодильники Самсунг Сайд-бай-Сайд.

 

1. Зручне розташування камер

Холодильники Сайд-бай-Сайд від Самсунг мають зручне компонування камер, яке дає змогу легко розмістити та дістати будь-які продукти. Ви можете використовувати холодильну камеру для зберігання свіжих продуктів, таких як фрукти, овочі, м'ясо, молочні продукти тощо. А морозильну камеру для заморозки готових страв, морозива, м'яса, риби тощо. Крім того, могтимете регулювати положення полиць і шухляд залежно від розміру та кількості продуктів. Таким чином, отримуєте змогу оптимально використовувати корисний об'єм холодильника, який становить від 500 до 700 літрів.

 

2. Ніякої криги з системою Ноу Фрост від Самсунг

Холодильники Сайд-бай-Сайд від Самсунг мають систему охолодження Ноу фрост, яка запобігає утворенню льоду та інею на стінках камер. Це не тільки покращує циркуляцію повітря та підтримує рівномірну температуру всередині холодильника, а й полегшує його догляд та очищення. Вам не потрібно регулярно розморожувати холодильник і витрачати на це час та енергію. Крім того, система Ноу фрост сприяє заощадженню електроенергії, оскільки холодильник працює ефективніше і не перегрівається.

 

3. Рівномірний розподіл повітря

Просунута система розподілу холодного повітря забезпечує рівномірне охолодження всіх продуктів у камерах. Наприклад, у деяких моделях є система Multi Flow, яка складається з безлічі отворів на задній стінці холодильника, через які виходить холодне повітря. Це дає змогу підтримувати однакову температуру на всіх рівнях полиць і запобігати змішуванню запахів. А в інших моделях є система Twin Cooling Plus, яка створює два незалежні потоки повітря для холодильної та морозильної камер. Це дає змогу уникнути пересихання продуктів у холодильній камері та утворення інею в морозильній камері.

 

4. Зони свіжості

Холодильники Сайд-бай-Сайд від Самсунг оснащені спеціальними зонами свіжості, які створюють ідеальні умови для зберігання різних видів продуктів. Наприклад, у деяких моделях є зона Fresh Zone, яка підтримує температуру близько 0°C і високу вологість. Це дає змогу зберігати м'ясо, рибу та морепродукти свіжими на довше. А в інших моделях є зона Cool Select Zone, яка дає змогу вибирати температуру від -1°C до +5°C залежно від типу продуктів. Тобто могтимете зберігати овочі, фрукти, сири та напої в оптимальному режимі. А відсутність зіпсованих продуктів – це реальна економія сімейного бюджету. До того ж якщо продукт псується, може виникати пліснява. А це цілком неможливо у подвійних холодильниках Samsung Side-by-Side.

 

5. Сучасний дизайн

Холодильники Side-By-Side від Самсунг не тільки функціональні, а й стильні. Вони мають сучасний дизайн, який підійде до будь-якого інтер'єру кухні. Ви можете вибрати холодильник з глянцевою або матовою поверхнею, з металевим або кольоровим покриттям, з ручками або без них. Також можна купити холодильник з дисплеєм, льодогенератором, з дверцятами на магнітах або на петлях. У будь-якому разі, ви отримаєте агрегат, який тішитиме вас своїм зовнішнім виглядом, функціоналом та тривалим терміном експлуатації.

 

На закінчення, холодильники Samsung взагалі, і Side-By-Side зокрема – це чудовий вибір для великої родини, яка цінує комфорт, якість і стиль. Ці холодильники мають багато переваг, ідеально дивляться в інтер’єрі, підкреслюють індивідуальний стиль оформлення внутрішнього простору. В інтернет-магазині “Цитрус” замовити такі холодильники можна з доставкою. Онлайн-консультанти допоможуть з вибором та запропонують вигідні умови кредитування.

 

Розміщено на правах реклами 

0
i-серфінг
Найцікавіші матеріали
Коли застосовують зубний протез метелик і в чому його переваги: розбираємося в технології
0
Читати далі
У мережі вийшов новий трейлер гри S.T.A.L.K.E.R. 2 — у роковини катастрофи на ЧАЕС
0
Читати далі
Українці можуть залишатися у ФРН і з недійсним паспортом
Українці можуть залишатися у ФРН і з недійсним паспортом
0
Читати далі
Час Future Perfect Continuous в англійській мові: що потрібно про нього знати
Час Future Perfect Continuous в англійській мові: що потрібно про нього знати
0
Читати далі
Перепливли річку, щоб повернутися в Україну: прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону 
Перепливли річку, щоб повернутися в Україну: прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону 
0
Читати далі
Чим краще обробити рану: спиртом, йодом, перекисом водню чи хлоргексидином
0
Читати далі
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі