Ігор Москвичов: «Кардинал-Рівне» команда, яка функціонально дуже добре підготовлена» (ІНТЕРВ'Ю)

Ігор Москвичов: «Кардинал-Рівне» команда, яка функціонально дуже добре підготовлена» (ІНТЕРВ'Ю)
0
Ігор Москвичов: «Кардинал-Рівне» команда, яка функціонально дуже добре підготовлена» (ІНТЕРВ'Ю)

Найближчої неділі, 22-го грудня, «Кардинал-Рівне» зіграє перший офіційний матч Favbet Екстра-ліги під орудою нового головного тренера – Ігоря Москвичова. З початку тижня він приступив до виконання своїх обов'язків і вже провів декілька повноцінних тренувань. Про те, як Ігор Москвичов опинився у Рівному, його бачення гри та можливі кадрові зміни – фахівець розповів клубній прес-службі.

Ігоре Євгеновичу, як Ви опинилися у Рівному? Чи довго тривали перемовини?

– Приблизно два тижні тому мені зателефонував президент клубу Володимир Валявка. Запропонував очолити команду. Розповів про поставлені перед командою цілі на сезон. Я погодився. Мені хотілося нових викликів. Перемога з «Продексімом» у чемпіонаті України – вже історія. Хотілося нових відчуттів і нових перемог. Завдання президента співпадають із моїми амбіціями – тому я тут.

Ви залишили «Продексім» у січні 2019-го. Чим займалися після цього?

– Працював у запорізькому «АРПІ». Клуб планував і далі брати участь в Екстра-лізі. Але через певні обставини припинив існування. Упродовж трьох наступних місяців я, можна сказати, виношував плани продовження своєї тренерської кар'єри.

Чи встигли вже познайомитися з новою командою?

– Команда функціонально дуже добре підготовлена. Тактично і технічно хлопці добре підковані. Великі проблеми – у психологічному стані. Відчувається деяка невпевненість гравців. Моє завдання – зняти цю психологічну невпевненість. Додати віри у свої сили. І, думаю, нам все під силу.

Чи вивчали гру «Кардинала-Рівне» під керівництвом Станіслава Гончаренка?

– Детально переглядав лише дві останні гри команди у чемпіонаті. На жаль, попередні матчі не вивчав детально. Але слідкував за матчами Екстра-ліги. Знаю, що «Кардинал-Рівне» завжди славився своєю грою. Приїхавши сюди, я вже побачив цей особливий колорит і стиль гри. Це все потрібно зберегти та додати щось нове, що зробить команду сильнішою.

Що збираєтеся додати у гру команди?

– Що вже кинулося в очі - не зовсім швидкий перехід з оборони в атаку. Команда налаштована на позиційну атаку. Сучасний футзал і великий футбол ідуть до того, що володіння м'ячем не завжди приносить результат. Не вистачає швидкості при переході з оборони в атаку. Попрацюємо найближчими днями над цим.

Найближчої неділі «Кардинал-Рівне» зіграє у Сумах проти «Food Centre-СумДУ». Як готуєтеся до цієї гри?

– Вирішили поки нічого кардинально не змінювати. Бо не відомо, до чого можуть призвести різкі зміни. Зараз працюємо в звичному для команди режимі. Вивчаємо суперників. У Суми також прийшов новий тренер. Після цього команда заграла зовсім по-іншому. Переглядаємо їхні матчі, вивчаємо суперника.

Потому у чемпіонаті знову буде пауза тривалістю понад два тижні. Команда піде у відпустку, чи продовжить підготовку?

– Будемо тренуватися. Новий тренер, нове бачення гри. Тому нам необхідно працювати, а не відпочивати. Звісно, на свята гравці матимуть вихідні. Але небагато.

Чи можна очікувати кадрових змін у зимове трансферне вікно? 

– Гадаю, команда може посилитися одним-двома новачками. Але до того часу я повинен вивчити усіх наших гравців. Хто і з яких причин випадає з гри команди. Хто може додати і проявити себе. Вивчати почнемо вже з недільної гри. На матч у Суми ми вирушаємо за день – у суботу.

 

 

0
Найцікавіші матеріали
Чим краще обробити рану: спиртом, йодом, перекисом водню чи хлоргексидином
0
Читати далі
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі