Лабораторія ія Рівненського діагностичного отримала сертифікат міжнародного рівня

Лабораторія ія Рівненського діагностичного отримала сертифікат міжнародного рівня
0
Лабораторія ія Рівненського діагностичного отримала сертифікат міжнародного рівня

Команда лікарів під керівництвом завідувача централізованого відділення автоматизованої лабораторної діагностики Рівненського обласного клінічного лікувально-діагностичного центру ім. В. Поліщука Олександра Кректуна підтвердила свій високий професійний рівень на міжнародному рівні.

Сьогодні з Іспанії отримали сертифікат програми PREVECAL від міжнародної компанії  BioSystems.  Документ підтверджує проходження  лабораторією діагностичного центру серйозної зовнішньої оцінки якості, яка підтверджує надійність результатів  досліджень.

Компанія BioSystems визначає якість і надійність як найважливіші аспекти своєї роботи, розуміючи, що в медичній сфері ці слова еквівалентні поняттям здоров'я, а в деяких випадках і життя пацієнта. Якість -  не тільки в надійній і стабільній роботі приладів і реагентів, а й у постійній підтримці систем внутрішнього і зовнішнього контролю якості. Учасниками програми PREVECAL  є  більше 3500 лабораторій з 31 країни світу.

- Одним з головних чинників перевірки за системою  PREVECAL  - є об’єктивність, учасники перевірки жодним чином не можуть вплинути на результати  контролю, а сама перевірка відбувається за багатьма напрямками. Це гарантує учасникам і власниками сертифікату якості програми PREVECAL впевненість високій точності, вірності та достовірності отриманих результатів.   Пишаюся! - наголосив головний лікар Рівненського обласного клінічного лікувально-діагностичного центру ім. В. Поліщука Роман Шустик.

Нагадаємо, що раніше, рівень якості досліджень ліболаторії Рівненського діагностичного центру було підтверджено на державному рівні та нагаороджена сертифікатами. Зокрема лаболаторія діагностичного центру пройшла програму перевірки професійного рівня "Клінічна біохімія у клінічній лаболаторній діагностиці", "Гематологія - автоматичний підрахунок клітин крові", "Вірусні гепатити та ВІЛ", "Сеча. Загальний аналіз". 

Про це повідомляє прес-служба Ріненського обласного клінічного лікувально-діагностичного центру ім. В. Поліщука.

 

0
Суспільство # Рівне # Рівненський обласний клінічний лікувально-діагностичний центр імені Віктора Поліщука # отримав # сертифікат # міжнародного рівня # підтвердження якості досліджень лаболаторії
Найцікавіші матеріали
Чим краще обробити рану: спиртом, йодом, перекисом водню чи хлоргексидином
0
Читати далі
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі