Лідер політичної партії “Слуга Народу” Дмитро Разумков на Рівненщині

Лідер політичної партії “Слуга Народу” Дмитро Разумков на Рівненщині
0
Лідер політичної партії “Слуга Народу” Дмитро Разумков на Рівненщині

Днями Дмитро Разумков відвідав Рівненську область. Візит розпочався з Полісся. Разом з кандидатами від партії у Рівненській області поїхали у Сарненький та Березнівський райони.

Політик мав нагоду поспілкуватися з місцевими жителями на місцях видобутку бурштину та наочно ознайомитись з наслідками незаконної діяльності на бурштинових клондайках.
Топ–темами які хвилювали громаду були узаконення видобутку “сонячного каміння”, урегулювання збуту шляхом відкриття біржового ринку та, звісно, рекультивація земель з метою уникнення екологічної катастрофи.
Побачене вразило лідера партії, адже варварське знищення лісів та сільськогосподарських угідь ніхто не відміняв, а “кришування” такого бізнесу і далі триває.

"Те, що я побачив – це жах. У нас вся країна зараз обілечена, час ці "білети" змінювати на податки. Потрібно врахувати інтереси усіх, окрім корупціонерів, так званої «криші». Якщо люди не соромлячись говорять про те, що 50% йшли комусь до кишені", — вважає Дмитро Разумков.
Цікаво, що найбільше політика вразили землі, де працювали не старателі, а фірма «Бурштин України». Підприємство мало б проводити рекультивацію землі, натомість там – величезні ями та купи ґрунту.

Команда "Слуга Народу" готова до змін та чітко розуміє, що питання боротьби з корупцією та дотримання норми закону є ключовим. Тому узаконення видобутку бурштину та рекультивація земель стане одним з ключових питаням у оновленному парламенті.
Також голова президентської партії "Слуга Народу" Дмитро Разумков разом з іншими кандидатами у депутати від Рівненщини відвідав єдину в Україні сірникову фабрику у Березне.

У Рівному лідер "Слуги народу" прогулявся центром міста, випив кави та поспілкувався з містянами, адже бажаючих задати запитання та зробити селфі з лідером партії було чимало.

Політична агітація 
0
Політика
Найцікавіші матеріали
Чоловічі кеди для активного міського життя
0
Читати далі
На Рівненщині планують створити інфекційну лікарню
0
Читати далі
У Рівненському районі водій злетів у кювет і загинув
0
Читати далі
Понад 5,5 тисяч школярів Рівненщини взяли участь у другому етапі «Шкільних ліг»
0
Читати далі
На Рівненщині формують фонд житла для вимушених переселенців
0
Читати далі
На Рівненщині двоє чоловіків, перебуваючи у СІЗО, вчиняли шахрайські дії
0
Читати далі
Зеленський підписав закон про лобізм
0
Читати далі
Українці почали читати суттєво більше
0
Читати далі
У Рівненській ОДА вивчали доцільність публічних закупівель
0
Читати далі