На Рівненщині горіли квартира та дерев'яна хатина

На Рівненщині горіли квартира та дерев'яна хатина
0
  • На Рівненщині горіли квартира та дерев'яна хатина
  • На Рівненщині горіли квартира та дерев'яна хатина
  • На Рівненщині горіли квартира та дерев'яна хатина

Вчора, 8 серпня о 15:35 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в багатоквартирному житловому будинку в м. Дубно по вул. Грушевського,177. Негайно за вказаною адресою було направлено чергові відділення рятувальників 5-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Рівненській області на двох пожежних автоцистернах та пожежній авто драбині.

По прибуттю працівники ДСНС з’ясували, що на п’ятому поверсі в одній із квартир багоповерхівки виникла пожежа. До того ж, через пожежу майже всі сходові марші були задимлені. За вказівкою керівника гасіння пожежі за допомогою авто драбини рятувальники потрапили на кухню де і сталось загорання та відразу на гасіння пожежі подали один водяний ствол. Інше відділення рятувальників за допомогою спецінструменту відкрили вхідні двері вивели на свіже повітря власника помешкання 1958 року народження та передали працівникам швидкої медичної допомоги. Разом з цим бійці ДСНС  вивели на свіже повітря 15 мешканців будинку з 3 по 5 поверхи.

А трішки пізніше пожежа трапилась на Костопільщині. 8 серпня о 16:59 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу, за адресою: Костопільський район, с. Берестовець, вул. Центральна, 116. На місце виклику негайно було направлено чергове відділення рятувальників 19-ї державної пожежно-рятувальної частини м.Костопіль та місцеву пожежну команду  с.Головин. Придувши на місце виклику бійці ДСНС встановили, що горить дерев’яна господарча будівля розміром 2х3м, крита шифером. На ліквідацію пожежі негайно подали два водяних ствола. Вже о 17:43 пожежу було локалізовано, а о 18:35 повністю ліквідовано.

0
Найцікавіші матеріали
Спортсмен з Рівненщини здобув дві нагороди на чемпіонаті Європи.
0
Читати далі
На Рівненщині трирічний хлопчик випав із вікна
0
Читати далі
Чи будуть введені обмеження електропостачання в Україні
0
Читати далі
В Обарові відремонтують амбулаторію, а в Сарнах - дорогу
0
Читати далі
Житель Рівненського району за образу співмешканки помстився ударом ножа у живіт
0
Читати далі
У Рівному затримали наркозбувача
0
Читати далі
Ремонт набережної, реконструкція котельні й портативний РЕБ: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині працівниця лікарні за хабарі продовжувала довідки про інвалідність
0
Читати далі
«Укрпошта» анонсувала нову марку із серії «русскій воєнний корабль … !»
0
Читати далі