На Рівненщині стартує восьмий сезон "Розминки від чемпіона"

 На Рівненщині стартує восьмий сезон
0
  •  На Рівненщині стартує восьмий сезон "Розминки від чемпіона"
  •  На Рівненщині стартує восьмий сезон "Розминки від чемпіона"
  •  На Рівненщині стартує восьмий сезон "Розминки від чемпіона"

З початком навчального року  стартував вже досить популярний на Рівненщині спортивно-масовий захід «Розминки від чемпіона». Восьмий сезон поспіль наші кращі спортсмени, подорожуючи усіма куточками області, відвідують освітні заклади та знайомлять підростаюче покоління зі світом фізичної культури, спорту та здорового способу життя.

Під час таких зустрічей у дітей є можливість не лише особисто поспілкуватись із спортсменом, дізнатись про його шлях на спортивний п’єдестал, але й отримати більше інформації про окремі види спорту та випробувати себе під час активної частини розминки, що традиційно проводить для всіх учасників кожен спортсмен. Організатори та ініціатори цього заходу – працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, впевнені, що така ініціатива в майбутньому може стати гарною мотивацією для багатьох дітей до занять певним видом спорту, розкриє їм власні можливості для досягнення спортивних вершин.

         Надзвичайно святковим та по-гостинному теплим стало цими днями відкриття восьмого сезону «Розминки від чемпіона» у с. Кутин Локницької ОТГ. Хлібом-сіллю та художніми номерами учні та педагоги Кутинської загальноосвітньої школи І - ІІІ ступенів Локницької сільської ради Рівненської зустрічали майстра спорту України з пауерліфтингу Миколу Ткачука.

Знайомство з присутніми спортсмен розпочав із відзначення найкращих шкільних художників, які напередодні зустрічі ретельно готувались для участі у конкурсі малюнку на спортивну тематику. З величезної кількості дитячих творчих шедеврів було обрано три, авторів яких відзначено призами від Відділення Національного олімпійського комітету у Рівненській області. Далі зустріч продовжувалась у спортивному залі, де Микола спочатку розповів про свій шлях у спорт та відповів на всі питання присутніх, а потім за традицією провів активну розминку.

Приємною несподіванкою на завершення заходу стало напутнє слово директора школи Світлани Миколаївни Богданович. Крім побажань найвищих досягнень у спортивній кар’єрі, вона подарувала майбутньому чемпіону вишитий рушник, як оберіг та згадку про його перебування в Кутинській школі.

  Користуючись нагодою, працівники «Спорту для всіх» також завітали і в управління освіти, молоді та спорту Дубровицької райдержадміністрації та вручили нагороди за ІІІ місце в обласному заході з облаштування спортивних споруд «Спорт для всіх – спільна турбота».

 

Інформаційна служба "Спорт для всіх"

0
Спорт
Найцікавіші матеріали
У Рівному викрили та затримали наркозбувача
0
Читати далі
Чоловічі кеди для активного міського життя
0
Читати далі
На Рівненщині планують створити інфекційну лікарню
0
Читати далі
У Рівненському районі водій злетів у кювет і загинув
0
Читати далі
Понад 5,5 тисяч школярів Рівненщини взяли участь у другому етапі «Шкільних ліг»
0
Читати далі
На Рівненщині формують фонд житла для вимушених переселенців
0
Читати далі
На Рівненщині двоє чоловіків, перебуваючи у СІЗО, вчиняли шахрайські дії
0
Читати далі
Зеленський підписав закон про лобізм
0
Читати далі
Українці почали читати суттєво більше
0
Читати далі