Ніякі свічки на аватарках не виправдають ручкання зі злодіями - вони повинні діставати по писку

Ніякі свічки на аватарках не виправдають  ручкання зі злодіями - вони повинні діставати по писку
1
Ніякі свічки на аватарках не виправдають  ручкання зі злодіями - вони повинні діставати по писку

А чого ви дивуєтесь, власне кажучи? Чого ви дивуєтесь відсутності змін і реальних реформ? Обличчя ж змінились лише на обкладинках? Невеличкі перестановки і ракіровочки в військах, прокуратурі, сбу, поліції. Хто реально новий і не зіпсутий владою і схемами прийшов в ці структури? Тих десятеро чи скільки їх там нових в МОЗі, невже вони помахом руки відмінять хабарі і бажання малювати фантастичні суми за операції при першому натяку на те, що корова прийшла жирна і дойна? Невже здатні патрульні з хорошим і чистим атошним минулим змінити щось в системі слідства і дізнання? Чи може НАБУ щось реально зробити, маючи інструмент, який спирається на нереформоване судочинство? 


Вся партійна шобла, яка чулася нефігово при попередниках і типу була опозицією просто стала чутися ліпше, більше вирішувати і дорожче коштувати. Але ви їх не женете в шию. 


Шо ж ви, блін, на Майдан нарікаєте, що зміни не ті, яких ви чекали, а самі плескаєте людям, які публічно підтримують і влаштовуються на роботу до тих, хто обісрався уже далі нема куди? Чого отримувати нагороди на одній сцені з гандонами? Ну як же ж так, невже пиха сильніша за самоповагу? Що ж ви кричите який ляшко п.д.р.с і лайкаєте його умільні фоточки з Росітою чи як її там? 
Чого дивуватись, коли ви приведете в раду депутата, який був депутатом при всіх владах і в якого від вічного крутіння кашкета, мозолі над вухами? Коли хтось з незамазаних і розумних відкриває рот, ви говорите – х.лі ти тут нам тулиш, вєчно недовольний актівіст, ти будку, блд, построй, а потім деревами переймайся. А те, що цей актівіст успішний професіонал з непоганою зарплатнею, частина з якої йде на подорожі, частина на книжки, захоплення і благодійність, вас же не гребе. Ви досі готові все поміряти жебрацькою міркою достатку.
А я вам скажу чого так, бо так вам зашибісь. В сраці ви мали з кимось там сваритися і лізти на рожон. Хто зна як життя повернеться. Так зручно. А якщо не зручно, то не тисніть руки знайомим хабарникам, бо вони ж беруть чуть-чуть і всі так беруть, а Порошенко хай фабрику в Ліпецку закриє сначала. Скажіть знайому есбеушнику, хай пояснить на вухо, чого не можуть захистити навіть найпомітніших? Пошліть нахєр того, хто ллє лайно на тих, в кого ви вірите. Подякуйте тим, хто за дякую і без дякую бере на себе функції держави. 
Ніякі свічки на аватарках не виправдають вашого ручкання зі злодіями. 


Перестаньте боятися казати поганим людям, що вони погані люди. Гівнюки повинні діставати по писку. Перестаньте хотіти перечекати. Бути гандоном має бути соромно. Бути людиною – це не просто м‘яко спати і добре їсти. Хєрово не буде. Хєрово уже настало. Не вмерти страшно, а жити мертвим.

Інна Білецька, журналіст, волонтер. Текс зі сторінки на Facebook.

1
Політика Економіка # Інна Білецька # лідери громадської думки
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі