Оржівський "ОДЕК" внічию зіграв на виїзді

Оржівський
0
Оржівський "ОДЕК" внічию зіграв на виїзді

У восьмому турі Чемпіонату України з футболу серед аматорських команд оржівський “ОДЕК”, у статусі лідера турнірної таблиці грав на виїзді на Тернопільщині у селі Великі Гаї, проти тамтешньої команди “АГРОН”. Господарі матчу, хоч і мають зіграну на одну гру більше за оржівців, але у випадку перемоги над представниками Рівненщини, саме вони вийшли б на перше місце. Крім того, обидва суперники ще жодного разу не програвали в цьому чемпіонаті.

“ОДЕК” приїхав на виїзд в бойовому настрої, не маючи серйозних кадрових проблем, на кшталт дискваліфікованих, чи травмованих лідерів. Сонячна та прохолодна погода також сприяла для того, щоб нічого не заважало футболістам показати всі найкращі свої ігрові якості. Єдине, що бажало кращого – це стан футбольного поля. Не рівне та тверде, через що, дуже часто гравцям доводилось боротися не лише з суперником, але й з м’ячем. І якщо господарі звикли до таких умов, то оржівцям, після власного “килимка” на стадіоні “ОДЕК-Україна”, було важко призвичаїтись до специфіки поля у Великих Гаях. Тож, протягом матчу, м’яч довго не затримувався по довгу в одного з суперників, і, власне, до гольових моментів доходило дуже рідко. В основному загрози біля воріт виникали після розіграшу стандартів: кутових, чи штрафних ударів. Вже на 15 хвилині матчу Микола Коляда вривався в штрафний майданчик суперника, намагаючись “замкнути” передачу партнера, на повторі чітко видно, як захисник добряче “заїхав” ліктем в щелепу нападнику, але арбітр не наважився в цьому епізоді зафіксувати порушення правил. “АГРОН” відповів небезпечним штрафним ударом, але захисники разом з Богданом Когутом зуміли відвести загрозу від своїх воріт. В першому таймі найреальнішу нагоду відкрити рахунок втратив Віталій Богданов, після його удару з розвороту, м’яч прокотився поруч зі стійкою воріт.

Загалом же, як у першому, так і в другому таймі мабуть господарі частіше проводили атаки, але на завершальній стадії, все-таки, небезпечніше діяли оржівці. Особливо це стало помітним, коли тренери “ОДЕКа” “освіжили” свою атаку, провівши відразу три заміни. Спершу Михайло Трофімчук майже втік на “побачення” з голкіпером, але в останній момент захисник таки зумів вибити м’яча з-під ніг оржівця. Потім був гострий простріл від Олега Ничипоренка, який ніхто не зумів замкнути на “дальній стійці”. Найреальнішу нагоду відкрити рахунок в матчі мав гравець “АРГОНа”, щоправда, при цьому він мав забивати автогол! У нього м’яч зрізався з ноги, і влучив у поперечину власних воріт, але колеги підстрахували нерадивого партнера. Михайло Трофімчук знову був в центрі уваги, “розганяючи” швидку контратаку, але суперник зорієнтувався дуже швидко, і ціною жовтої картки зупинив оржівця, ще на початку “забігу”. Ще одна контратака господарів, і вже Андрія Апанчука захисник відверто штовхає у спину у своєму штрафному майданчику, але свисток арбітра знову промовчав. Заключні хвилини матчу “ОДЕК” провів в атаках, але господарі вистояли, і здобули нічию в цьому матчі – 0:0.

Щодо інших матчів туру, то першої поразки в чемпіонаті зазнала “Нива” з Теребовлі, на виїзді від “Ковель-Волинь”. Натомість набрав ходу “Світанок-Агросвіт”, який після домашньої поразки в першому турі від “ОДЕКа”, в наступних п’яти іграх здобув чотири перемоги та одну нічию та в підсумку вийшов на друге місце турнірної таблиці.

В турнірній таблиці “ОДЕК” продовжує утримувати перше місце. “На п’яти наступає” “Світанок-Агросвіт”. Наступними йдуть “Агрон” та “Нива”, зазначимо, що з усіма цими командами “ОДЕК” вже відіграв, при чому всі ігри провів на виїзді.

Цікавий факт, що в шести зіграних матчах, “ОДЕК” здобув чотири перемоги та дві нічиї. Обидва невиграні матчі оржівці провели на виїзді у Тернопільській області, проти у Теребовлі з “Нивою” та у Великих Гаях з “Агроном”. Зараз же на команду чекає поспіль триматчеве протистояння з суперниками з Волині. Вже цієї неділі домашня гра з Луцьксантехмонтаж, за тиждень на виїзді з Вотрансом, і ще через сім днів до Оржева приїде “Ковель-Волинь”. А найближчої середи на “ОДЕК” чекає матч-відповідь 1/8 фіналу Кубку України серед аматорських команд. У Новоград-Волинському проти тамтешнього “Звягеля”. Нагдаємо, що перша гра завершилась перемогою оржівців з рахунком 5:1.

 

Прес-служба ФК "ОДЕК" (Оржів)

0
Спорт
Найцікавіші матеріали
Чим краще обробити рану: спиртом, йодом, перекисом водню чи хлоргексидином
0
Читати далі
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі