Лідер партії "ОСНОВА" Сергій Тарута: "Нинішні тарифи на газ - це злочин"

Лідер партії
0
Лідер партії "ОСНОВА" Сергій Тарута: "Нинішні тарифи на газ - це злочин"

Президент Тарута доб`ється не лише підвищення доходів громадян, але і зниження тарифів і цін на енергоносії. Він знає, як зробити Україну енергонезалежною - володіє виробничим та управлінським досвідом у видобутку та транспортуванні природного газу. Він знає, як зробити, аби затрати на комунальні послуги не перевищували 25% середніх доходів українських родин.

Сисокі тарифи на енергоносії є ще одним чинником, що породжує бідність в Україні. Позиція політичної партії "ОСНОВА" однозначна - вартість енергоносіїв для населення має бути знижена щонайменше на 40 відсотків. Цього можна досягнути за рахунок збільшення власного видобутку газу. Лише  після підвищення заробітних плат і пенсій можливий перегляд тарифів не енергоносії, а не навпаки, як це повсякчас практикує влада.

Нинішні субсидії на оплату послуг ЖКГ є приниженням людей, а їхню монетизацію, що розпочинається за місяць до президентських виборів, можна розцінювати як підкуп виборців. Таку монетизацію потрібно було розпочати ще з 2014 року.


В "Основі" вважають, що необхідно залучати інвестиції й розвивати вітчизняний видобуток нафти та газу. Потрібно збільшити видобуток природного газу до 50-60 млрд кубометрів.
Це дозволить не лише забезпечити енергетичну стабільність, але й почати експортувати газ. В комплексі з енергомодернізацією всієї країни, це все дозволить знизити ціну на газ для населення до $110-140 за тисячу кубометрів (до близько 4 грн за кубометр, замість встановлених Владою в листопаді 8,6 грн).

"Необхідно запустити реальну інвестиційну програму по збільшенню видобутку газу в Україні. Протягом 3-5 років після приходу "Основи" до влади, Україна зможе вийти на самозабезпечення газом, на об`єм видобутку до 35 млрд кубів у рік. Для цього знадоблятся 5-7 млрд доларів інвестицій. А вже через 5-8 років після того, як ми візьмемо на себе відповідальність за правління країною, Україна зможе вийти на об`єм видобутку 50-60 млрд кубів газу, на що знадобиться ще приблизно 7-10 млрд доларів інвестицій.  І тоді Україна увійде в клуб експортерів газу", - переконаний лідер "Основи".

Повинна бути запущена також державна програма повної, тотальної, енергомодернізації домогосподарств, інфраструктури міст. За рахунок  такої енергомодернізації домогосподарства зможуть знижити споживання енергоресурсів, перш за все - газу, а значить зможуть заощадити 50-60% своїх платежів, підрахували у "Основі".

Тарифи на газ та тепло в Україні реально зменшити на 40% відносно попереднього, жовтневого рівня. Такий висновок в "Основі" зробили на основі конкретних економічних розрахунків. 

"Ціни на газ в Україні підвищувати не можна, вони навпаки повинні бути знижені. Нинішні тарифи на газ – це злочин. Партія "Основа" бере на себе зобов`язання зменшити ціну газу на 40%. - заявив кандидат у Президенти Сергій Тарута.-"Гарантую досягнення повної енергонезалежності України протягом 5 років". Буде реалізована інвестиційна програма росту видобутку газу, країна зможе відмовитисьвід імпорту газу і експортувати його. Я готовий взяти на себе політичну та економічну відповідальність за забезпечення населення газом за доступними цінами".








На правах реклами
0
Політика # Рівненщина # партія ОСНОВА # Валентин Кирилюк # Сергій Тарута # Кандидат у президенти
Найцікавіші матеріали
В Обарові відремонтують амбулаторію, а в Сарнах - дорогу
0
Читати далі
Житель Рівненського району за образу співмешканки помстився ударом ножа у живіт
0
Читати далі
У Рівному затримали наркозбувача
0
Читати далі
Ремонт набережної, реконструкція котельні й портативний РЕБ: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині працівниця лікарні за хабарі продовжувала довідки про інвалідність
0
Читати далі
«Укрпошта» анонсувала нову марку із серії «русскій воєнний корабль … !»
0
Читати далі
Деякі партнери вже надали Україні зброю з дозволом бити по об'єктах у росії
0
Читати далі
У Сарненському районі загинув мотоцикліст
0
Читати далі
Естонський депутат, який на велосипеді збирає гроші на ЗСУ, завітав на Рівненщину
0
Читати далі