Острожанин переконував очевидців злочину, що вони не доведуть його провину

Острожанин переконував очевидців злочину, що вони не доведуть його провину
0
Острожанин переконував очевидців злочину, що вони не доведуть його провину

Острозьким районним судом визнано винним та засуджено до 4 років 4 місяців позбавлення волі 60-річного жителя Острозького району, який вчинив кримінальне правопорушення, а саме незакінчений замах на таємне викрадення чужого майна, вчинений повторно.

Чоловік раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за умисні, в т.ч. корисливі злочини. Але висновків для себе не зробив, натомість знову вчинив кримінальне правопорушення, перебуваючи на іспитовому строці.

У суді доведено, що Володимир, вранці 12 липня 2016 року в Острозі, вже не вперше, намагався викрасти із салону 950 гривень через задні дверці незамкненого автомобіля марки «Форд Транзит». Однак, чоловік не вчинив всіх дій, які він вважав необхідними для доведення даного злочину до кінця, оскільки був виявлений на місці вчинення злочину власницею автівки та випадковими перехожими, які і запобігли правопорушенню.

В судовому засіданні як потерпіла, так і свідки дали свідчення, що Володимир просив його відпустити, а він поверне викрадені ним кошти. Та коли в цьому було відмовлено, то дістаючи викрадені гроші з-під своєї футболки, чоловік почав викидати їх додолу, говорячи при цьому, що ніхто не доведе його причетність до вчинення кримінального правопорушення.

Ні під час досудового розслідування, ні під час судового слідства Володимир не визнав своєї вини в інкримінованому йому злочині, не розкаявся, а навпаки – усіляко намагався уникнути відповідальності за вчинене, вигадуючи різні версії, які були спростовані в суді.

Не погодившись із вироком Острозького районного суду, Володимир оскаржив судове рішення. Проте апеляційним судом Рівненської області 11.07.2017 вирок суду першої інстанції залишено без змін, а апеляцію засудженого та його захисника без задоволення. Тепер чоловік проведе за гратами найближчі 4 роки.

За матеріалами Здолбунівської місцевої прокуратури
Рівненської області

0
# Рівненщина # Острог # крадіжка # прокуратура
Найцікавіші матеріали
Чим краще обробити рану: спиртом, йодом, перекисом водню чи хлоргексидином
0
Читати далі
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі