Президенти клубів Екстра-ліги вирішили завершити чемпіонат

Президенти клубів Екстра-ліги вирішили завершити чемпіонат
0
Президенти клубів Екстра-ліги вирішили завершити чемпіонат

Вчора відбулася відеозустріч керівництва АФУ з президентами клубів-учасників другого етапу розіграшу чемпіонату України з футзалу серед команд Favbet Екстра-ліги. Участь у нараді взяли: Ігор Колихаєв (МФК «Продексім»), Володимир Котляр (ФК «ХІТ»), Василь Костюк (НФК «Ураган»), Костянтин Кожанов (ФК «ІнБев»), Володимир Валявка (ФК «Кардинал-Рівне), Володимир Фелишин (ФК «Енергія»), Сергій Владико, Володимир Гримайло та Валентин Вакула.

Зважаючи на загальну невизначеність за багатьма напрямками (тренувальний процес, транспортне сполучення міського та міжобласного рівнів, відомчу належність залів, неможливість прогнозування урядових рішень та/або рішень органів місцевого самоврядування), а також піклуючись про життя та здоров’я гравців і працівників клубів - учасники зустрічі одноголосно висловилися за завершення чемпіонату України з футзалу серед команд Favbet Екстра-ліги сезону 2019/2020.

Ось, що про підсумки зустрічі розповів президент футзального клубу "Кардинал-Рівне" Володимир Валявка:

- Я підтримував саме таке рішення і раніше. Від початку карантину. Було зрозуміло, що це не на один місяць. Наразі існує невизначеність щодо транспортного сполучення, роботи готелів - тому неможлива організація виїздів. Під питанням і тренувальний процес. В нас немає своєї закритої бази. А ДЮСШ №4 - це освітній заклад, який до того ж є резервним об'єктом для можливого розміщення інфікованих в разі потреби. За моєю інформацією, школа не працюватиме щонайменше до вересня. Тому, нам ніде тренуватися.

Загалом результатом першого етапу чемпіонату незадоволений. Було завдання потрапити у трійку. Але ми не дотягували до цього рівня. Перед новим тренером, Ігорем Москвичовим, стояла задача стати четвертими. Це завдання теж не виконали. Але одна з причин та, що чемпіонат довелося завершити достроково.

З президентами інших клубів ми домовилися, що після надання Урядом дозволу тренуватися усім командам з ігрових видів спорту - ми будемо знову контактувати і обговорювати формат роботи. В нас залишився недограним Кубок України, який можливо вдасться дограти. Перед початком, або по ходу наступного сезону. А рішення про початок нового чемпіонату - буде прийняте після повного зняття карантину. Станом на тепер - гравці перебувають у відпустках, - розповів Володимир Валявка.

 

Читайте також: В Україні зафіксовано 16 425 випадків COVID-19

Читайте також: Володимиреччина – у лідерах «Спортивних рекордів»

Читайте також: На Рівненщині псевдогазовик обікрав пенсіонерку

0
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі