Про агентів ФСБ, війну за храм у Птичі і міфічних "айдарівців"

Про агентів ФСБ, війну за  храм у Птичі і міфічних
2
Про агентів ФСБ, війну за  храм у Птичі і міфічних "айдарівців"

Кілька слів стосовно вчорашніх подій в моїй рідній Птичі на Дубенщині. Напередодні згаданих подій нам стало відомо, що в ніч з 02 на 03 квітня 2018 року московити запланували увійти до храму та відправити там літургію. Більше того - планувалась онлайн трансляція цієї події в інтернеті. Хотіли потішити око кураторів з кремля, мовляв, не дарма кирило нас тут рублями годує. Це була би локальна, але досить гучна заявка на перемогу путінської пропаганди в Україні.  Громада села Птичі цьому перешкодила.

Наголошу - не "прєдставітєлі кієвскага патріархата", а юридично зареєстрована громада села Птича. 
Це був не міжконфесійний конфлікт, як про це трубить путінська пропаганда, а лиш конфлікт між москальським патріархатом та місцевою громадою. Заяву про приєднання до Київського патріархату птичуки написали лише 03.04, вже після згаданих подій.

З неприємного. Я був свідком відкриття дверей храму і особисто бачив, як з будівлі вийшли дві жіночки. До них не наближався жоден з тих, хто на той момент був поряд. Наголошую - ніхто до них не підходив і, тим більше - не чіпав. Пані самостійно почимчикували до поліцейських, котрі були біля воріт. Всі заяви про побиття - абсолютна брехня. Можливо їх і били кирилові прихвостні за те, що без бою полишили церкву. Але з цього приводу нехай розбираються зі своїми ефесбешними кураторами. Хоча деякі ЗМІ поспішили опублікувати цю ефесбешну качку. Але ж свобода преси...

Порадувала інформація про озброєних до зубів добробатівців "Айдару" та "Азову"))) Ми особисто не проти піару цих славетних підрозділів, але вони дуже здивувались цьому "факту")) На території храму в ту ніч були виключно представники громади села Птича. Жодного НЕмісцевого.

Взагалі найбільше мене тішить те, що не відбулось жодної шарпанини, бійок і решти того, до чого є такими ласими пропогандони рузького міру. Мешканці Птичі знов показали себе з найліпшого боку. 

Зараз біля Храму птичуків, практично, немає. Є декілька екіпажів поліції та зграї невідомих молодиків, котрих звозять до Птичі вже другий день. Ми свідомо не втручаємось в ситуацію.

МИ ВІРИМО НАШІЙ ПОЛІЦІЇ! 

На теперішній момент контроль над подіями в селі Птича цілком та повністю в руках поліцейських. Вся відповідальність за недопущення повторної агресії московитів - на них.

Впевнений - в них все вийде.

Разом з цим не виключаю, що за потребою міфічні летючі загони айдару, азову та французького легіону, озброєні джавелінами, птурами та "буками" знову прибудуть в наше село, щоб розстріляти невинних кирилових бабульок в трусіках! 

Все буде Україна!

 

Юрій Поліщук, член Громадської ради при МОЗ, член ради обласної спілки учасників АТО Рівненщини, текст зі сторінки на Facebook.

2
Політика Економіка # Юрій Поліщук # лідери громадської думки
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі