"Прорив" Саакашвілі: рівняни у відгуках вимагають закону про імпічмент президента та покарання Міхо

0
"Прорив" Саакашвілі: рівняни у відгуках вимагають закону про імпічмент президента та покарання Міхо

Сьогодні Михайло Саакашвілі разом з низкою народних депутатів прорвався в Україну через пункт пропуску "Краковець". Зустрічати Міхо приїхало кілька тисяч людей, було серед них і противники політика. Спочатку Саакашвілі планував перетнути кордона потязі Інтерсіті, однак "Укрзалізниця відмовилась відправляти потяг з вокзалу поки політик разом з прихильниками не покине потяг. У підсумку потяг затримався на кілька годин, а Саакашвілі поїхав на кордон на автобусі. У вечері він разом з кількома сотнями союзників перетнув кордон та поїхав до Льовова. Тим часом, як запевняють прикордонники, прокордонний контроль він не проходив, то ж за це можуть відкрити одразу чотири кримінальних провадження. Тим часом рівняни дуже жваво відреагували на цю подію, хтось підтримав дії Міхо, а хто навпаки засудив. 

- Наскільки ж треба бути цинічним баригою, щоби цілий потяг наших громадян і польських - літніх людей та дітей у т.ч.- виставити на вулицю, протримавши понад 1,5 год., з яких половина-із повністю зачиненими дверима. А потім пересадити у автобуси. Шлях до Києва збільшується утричі...  Скажіть: хтось захоче вкласти своі гроші у таку краіну?? І пофіг, як Ви ставитися до Міхо, питання насправді не про нього зараз. Про нову "якість життя", про повагу до людини - найвищоі цінності, громадян та гостей наших. Ось такий у нас Харант... - написав у Facebook рівненський активіст Юрій Трачук

Серед рівнян, які зустрічали Міхо, був і учасник ГО "Сила Волі" з Дубровиці Роман Колюхов:

- Ми тут... Пісні, намети, прапори, дружня обстановка:) Стоїмо мирно, чекаємо на подальший розвиток подій.

Тим часом член Рівненського міськвиконкому, екс-кандидат на виборах до Рівненської міської ради від "Радикальної партії Олега Ляшка" Ніна Скиба засмучена сьогоднішніми подіями:

- Просто мої думки... Штатам набридло вкладати в Україну гроші, бо бачать, як їх безбожно тирять і немає жодного натяку на протилежну динаміку. Треба щось робити, і таким чином в Україні появляється Саакашвілі. 
І от уявимо, він повернеться в політику, отримає владу, стане прем'єром чи президентом. В чиїх інтересах він буде діяти? 
В інтересах українців? Можливо, але лише до тих пір, поки наші інтереси не стануть вперекір тим, чиї інтереси для нього в більшому пріоритеті.  І от чомусь мені здається, що через деякий час українці знову почнуть кидати камні в того, кого щойно зубами видерли в прикордонників. І все знову на круги своя.  Україні необхідні українці! 
Ті, хто керуватиметься квінтесенцією патріотичних почуттів і діятиме лише в інтересах свого народу. Але де їх таких взяти??? Таке відчуття, що усім тим, хто доривається до влади, закладає різко вуха або в тих високих кабінетах їм геть начисто заглушують почуття гідності і любові до власного народу. Цицерон вірно казав "раб не мріє про свободу, раб мріє про своїх рабів"...
Тому тішимося поки зарубіжними ідеалами.  А мені чомусь сумно.

Тим часом Ніна стверджує, що влада боїться Саакашвілі: 

 

- Після сьогоднішніх подій, хочу "Закон про імпічмент президента"! Не через те щоб його реалізувати, а щоб страх з'явився у гаранта, - пише керівник ГО "Молодь - ДІЄ" Віталій Примак

Натомість дехто з рівнян вимагає покарання порушників державного кордону. 

 

0
Політика # Михайло Саакашвілі
Найцікавіші матеріали
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі