Рятувальники Рівненщини працюють в посиленому режимі

Рятувальники Рівненщини працюють в посиленому режимі
0
Рятувальники Рівненщини працюють в посиленому режимі

Пожежно-рятувальні підрозділи Головного управління ДСНС України у Рівненській області, з 3 червня, на час святкування Трійці переведені у режим підвищеної готовності до реагування на надзвичайні ситуації.

Зокрема на цілодобовому чергуванні перебуває близько 200 чоловік особового складу та понад 50 одиниць пожежно-рятувальної техніки Держслужби з надзвичайних ситуацій. Крім того, рятувальники здійснюють посилений моніторинг пожежної та техногенної безпеки для оперативного реагування на різного роду надзвичайні ситуації та події. Напередодні вихідних фахівці Головного управління в усіх районах області проводили профілактичну роботу з громадянами, щоб вкотре нагадати елементарні правила поведінки, зокрема під час відпочинку на природі.

Під час спілкування з мешканцями рятувальники розповіли, яких заходів пожежної безпеки необхідно дотримуватися під час перебування у місцях з масовим перебування людей, а також у парках, лісах, поблизу водойм. Зокрема, де можна розводити багаття, як правильно його загасити, щоб не допустити масштабної пожежі. Також фахівці ДСНС нагадали батькам, що особливо пильно необхідно стежити за поведінкою дітей та не дозволяти їм гратися з вогнем. Шановні громадяни! Безпека кожного з нас, в першу чергу, залежить від нас самих! Тож аби святкові дні не були затьмарені пожежами та іншими надзвичайними подіями вкотре закликаємо Вас бути вкрай обережними та дотримуватися елементарних правил пожежної безпеки. Якщо ви помітили загорання у парку, лісі, тощо, негайно телефонуйте за номером “101”! І пам'ятайте, будь-яку надзвичайну ситуацію краще попередити, ніж потім ліквідовувати її наслідки!

0
# Рівне # рятувальники # Трійця
Найцікавіші матеріали
Чим краще обробити рану: спиртом, йодом, перекисом водню чи хлоргексидином
0
Читати далі
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі