Реванш: Григорій Максимяк знову очолив Рівненський онкодиспансер. Тимчасово поки що

Реванш: Григорій Максимяк знову очолив Рівненський онкодиспансер. Тимчасово поки що
0
Реванш: Григорій Максимяк знову очолив Рівненський онкодиспансер. Тимчасово поки що

Новообраний голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук ледь не першим розпорядженням змінив керівництво Рівненськом онкодиспансером. Тепер закладом знову керуватиме Григорій Максимяк. Щоправда тимчасово. Про це перед Данильчуком клопотав начальник обласного управління охорони здоров`я Юрій Осіпчук. Таке рішення він мотивував, тим що попередній в.о Володимир Давидюк не справляється з обовязками і попросив його звільнити з цієї посади. 

Враховуючи заяву виконувача обов’язків головного лікаря комунального закладу «Рівненський обласний онкологічний диспансер» Рівненської обласної ради Давидюка В.Б., лист Рівненської обласної державної адміністрації від 21.02.2018 увільнити Давидюка Володимира Борисовича від виконання обов’язків головного лікаря комунального закладу «Рівненський обласний онкологічний диспансер» Рівненської обласної ради 21 лютого 2018 року. Виконання обов’язків головного лікаря комунального закладу «Рівненський обласний онкологічний диспансер» Рівненської обласної ради з  22 лютого 2018 року покласти на Максим’яка Григорія Івановича – лікаря-хірурга-онколога цього закладу, -йдеться у розпорядженні Олександра Данильчука. 

Керувати онкодиспансером в статусі в. о. пан Максимяк керуватиме до проведення конкурсу на заміщення посади головного лікаря диспансеру, який зможе відбутися не раніше квітня. Адже тепер змінилась процедура призначення головних лікарів. Перед затвердження кандидатури на сесії її має розглянути конкурсна комісія. Її обласна рада планує сфромувати на черговій сесії облради 16 березня. В комісію мають увійти три депутати, три громадських активісти та три представника закладу. 

Нагадаємо, що онкодиспансер немає постійного керівника вже півроку. Після того як обласна рада декілька разів через політичні сварки не могла обрати керівника закладу. 

 

0
Політика # Григорій Максимяк
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі