Рівненська облрада серед 77 проектів шукала найкращі

Рівненська облрада серед 77 проектів шукала найкращі
0
Рівненська облрада серед 77 проектів шукала найкращі

20 червня відбулося засідання Конкурсної ради з проведення щорічного обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад під співкерівництвом першого заступника голови Рівненської обласної ради Сергія Свисталюка та заступника голови Рівненської ОДА Ігоря Тимошенка.

На розгляд конкурсної ради від місцевих громад цьогоріч надійшла рекордна кількість проектів – сімдесят сім. Їх тематика також суттєво розширилася у порівнянні із минулим роком, адже до розгляду надійшли проекти, що передбачають встановлення вуличного освітлення, спортивних та дитячих майданчиків, популяризацію місцевого туризму та розвиток малого підприємництва. Спочатку якість написання проектів оцінила група з трьох незалежних експертів зі Львівської, Житомирської та Миколаївської областей. По тому пропозиції проранговані спеціалістами у відповідності до отриманих оцінок надійшли на розгляд конкурсної ради.

«Основне завдання конкурсу – розвиток територіальних громад. Виділяючи кошти із обласного бюджету ми не лише допомагаємо громадам у економічному та соціальному аспектах, а й стимулюємо їх вчитися писати якісніші проекти», - зазначив перший заступник голови Рівненської обласної ради Сергій Свисталюк.

У результаті обговорення члени конкурсної ради затвердили перелік проектів-переможців, на які розподілять 1,7 мільйони гривень співфінансування із обласної скарбниці. Також представники ради запропонували депутатському корпусу виділи на сесійному засідання ще один мільйон гривень для реалізації додаткового переліку проектів розвитку територіальних громад.

0
Наука і технології
Найцікавіші матеріали
Чим краще обробити рану: спиртом, йодом, перекисом водню чи хлоргексидином
0
Читати далі
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі