Рівненський апеляційний суд таки відправив у СІЗО обвинуваченого у вбивстві

Рівненський апеляційний суд таки відправив у СІЗО обвинуваченого у вбивстві
0
Рівненський апеляційний суд таки відправив у СІЗО обвинуваченого у вбивстві

Справа, про яку йтиметься далі, набула широкого розголосу минулого тижня, коли суддя Сарненського райононого суду Ігор Довгий відпустив з-під варти Сергія Назарця, підозрюваного у навмисному вбивстві. Більше того, у своїй ухвалі суддя зазначив:

«З наданих суду доказів та матеріалів взагалі не вбачається причетності Назарець С.І. до інкримінованого йому діяння».

Таку ухвалу суддя виніс попри те, що раніше підозрюваний зізнавався у вбивстві, та під час відтворення показав, як вбивав жертву. Власне, саме вбивство сталося ще 7 квітня 2018 року у селі Тріскині, Сарненського району. Декілька молодих людей розпивали алкогольні напої, в тому числі і підозрюваний у вбивстві Сергій Назарець та загиблий Ігор Юскавець. Між братом вбитого та підозрюваним розгорілася словесна перепалка. Пізніше чоловіки розійшлися. А вже вранці знайшли тіло Ігора Юскавця.

Коли оперативно затримали Сергія Назарця, той зізнався у вбивстві та заявив, що вбив із мотивів помсти брата загиблого та вбиватиме і далі...

Сьогодні ж, перед засіданням колегії апеляційного суду Сергій Назарець відмовився від наданих раніше показів, та заявив, що у нього були підстави зізнатися у скоєному, бо мовляв, його били та погрожували вбивством. Проте скарг на дії поліції Сергій Лазарець не подавав.

Сторона обвинувачення просить суд обрати запобіжний захід відносно підозрюваного - два місяці тримання під вартою. Прокурор Мичко зазначив, що Сергій Лазарець може впливати на свідків, а також розповів, що люди у селі його бояться.

Згідно протоколу допиту, матір підозрюваного Лідія Назарець зізналася, що останнім часом її син цікавився фільмами про Гітлера та нацистську владу, які пропагують насильство над людиною та вбивство. Люди побоюються, що підозрюваний, перебуваючи на волі, почне втілювати у життя свої ідеї. Заслухавши усі сторони у справі, колегія суддів задовольнила клопотання сторони обвинувачення, але частково. Підозрюваний Сергій Лазврець перебуватиме під вартою лише до 9 липня 2018 року. Кайданки йому вдягнули у залі суду і відправили у СІЗО

0
Кримінал
Найцікавіші матеріали
Легковий автомобіль, ремонт приміщення ЦНАПу та ліфтів у Рівному: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині затримано правоохоронця, який налагодив схеми уникнення мобілізації
0
Читати далі
росія навряд чи спроможна захопити Харків без додаткових сил, але прагне заволодіти Вовчанськом
0
Читати далі
Чи потрібно українським дітям за кордоном ходити у дві школи: відповідь МОН
0
Читати далі
На Рівненщині затримали агента фсб, який готував ракетні удари по області
0
Читати далі
Спортсмен з Рівненщини здобув дві нагороди на чемпіонаті Європи.
0
Читати далі
На Рівненщині трирічний хлопчик випав із вікна
0
Читати далі
Чи будуть введені обмеження електропостачання в Україні
0
Читати далі
В Обарові відремонтують амбулаторію, а в Сарнах - дорогу
0
Читати далі