Рівненський ЦНАП готовий до видачі паспортів

Рівненський ЦНАП готовий до видачі паспортів
0
Рівненський ЦНАП готовий до видачі паспортів

1 липняу Рівненському центрі надання адміністративних послуг почав роботу підрозділ з видачі українських і закордонних паспортів. Нове приміщення облаштовано таким чином, аби мінімізувати час обслуговування клієнтів і створити максимально комфортні умови для подачі документів. З своєрідною інспекцією, рівненський ЦНАП, відвідав міський голова Рівного Володимир Хомко, у своєму коментарі журналістам він зокрема зазначив:

«Завершився ще один надзвичайно вдалий етап вдосконалення нашого центру надання адміністративних послуг. Ми відкрили новий відділ у якому рівняни зможуть отримати паспорт громадянина України та паспорт для виїзду за кордон. Створення цього сучасного підрозділу, враховуючи технічне забезпечення, обійшлося у 2,2 мільйона гривень. Відділ укомплектований персоналом для швидкої і якісної роботи, тут працюватимуть 15 спеціалістів. Доречі, 800 тисяч гривень на реалізацію цього проекту ми отримали від Європейського союзу. Я думаю, що за рівнем надання сервісу це безпрецедентний заклад, просто пропоную представникам ЗМІ опитати рівнян, які можуть порівняти обслуговування у Рівненському ЦНАПІ з тим, як це відбувається у інших установах. Не сумніваюсь, що оцінка мешканців міста буде відмінною. Ми дуже пишаємось робою центру надання адміністративних послуг і ще маємо деякі плани з його розширення та удосконалення».

 

Директор Рівненського ЦНАПу Юлія Шигорева, тим часом, відзначила високий рівень співпраці з усіма суміжними службами і державними установами, зокрема, з державною міграційною службою. Всі процеси з видачі паспортів повністю автоматизовані, тож у громадян які вирішать отримати паспорт у центрі надання адміністративних послуг не повинно виникати жодних проблем з тим, аби отримати необхідний їм документ максильно швидко і в комфортних умовах. 

0
# Рівне # ЦНАП # закордонний паспорт
Найцікавіші матеріали
Чим краще обробити рану: спиртом, йодом, перекисом водню чи хлоргексидином
0
Читати далі
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі