Рівненський "Верес" здобув першу перемогу в сезоні

Рівненський
0
Рівненський "Верес" здобув першу перемогу в сезоні

Рівненський "Верес", поступаючись по ходу матчу у Кропивницькому, здобув вольову і першу у чемпіонаті Української Прем`єр-ліги перемогу!

Три очки, три поспіль нічиї, жодного забитого та жодного пропущеного м’яча – з таким турнірним доробком рівненський «Верес» вирушив до Кропивницького. З одного боку – тренерський штаб «червоно-чорних» не могла не тішити переконлива гра команди в обороні. З іншого – атака «Вереса» не виглядала грозою суперників у чемпіонаті УПЛ.

Матч із «Зіркою» був непоганим шансом покращити статистику саме у другому аспекті, адже зовсім нещодавно підопічні Юрія Вірта легко обігрували майбутнього суперника на міжсезонному зборі – 5:1. До того ж, рівняни традиційно доволі вдало грають із «Зіркою» на її полі. У чотирьох останніх матчах суперників наша команда не зазнала жодної поразки (2 перемоги і дві нічиї). А «Зірка» востаннє перемагала команду із Рівного у Кропивницькому 30 років тому – у червні 1987-го.

Втім, і у звітному матчі «Верес» зіткнувся із кадровими проблемами. Через травми команді не змогли допомогти Артур Западня і Євген Морозенко. Останнього у центрі півзахисту був покликаний замінити щойно підписаний Валерій Федорчук. Ще один новачок, Василь Кобін, гру розпочав у запасі.

На відміну від попередніх матчів, гру у Кропивницькому «Верес» розпочав значно переконливіше. Гості одразу взяли м’яч під свій контроль і змусили господарів більше думати про власні тили. Вже в дебюті поєдинку Сергій Гринь був близьким, аби втекти віч-на-віч із Євгеном Пастом. "Зірку" у підкаті врятував Дмитро Фатєєв. Згодом на дальній удар наважився Руслан Степанюк – і вже голкіпер кропивницького клубу «витяг» м’яча із верхнього кута воріт.

«Зірка» спробувала відповісти стандартом. Ігор Загальський пробив просто у руки Олександру Бандурі. Як виявилося, це була лише пристрілка. За десять хвилин аналогічний штрафний удар приніс «Зірці» успіх. Ігор Загальський обвів стінку і влучив у дальній нижній кут воріт нашої команди – 1:0.
«Верес» зумів відігратися вже на компенсованій до основного часу першого тайму хвилині. Після верхової передачі справа і скидки Руслана Степанюка – ніхто із гравців «Зірки» не зіграв проти Сергія Сімініна. Той, скориставшись нагодою, сильно пробив низом і влучив у дальній нижній кут воріт Євгена Паста – 1:1! Дебютний гол «червоно-чорних» у чемпіонаті Української Прем’єр-ліги!

Другий тайм розпочався із супермоменту у господарів. Після прострільної передачі зліва - Есеола з метра не влучив у порожній кут воріт... Згодом Адерінсола вивів на прекрасну ударну позицію Максима Прядуна, але той довго приймав рішення і дозволив оборонцям нашої команди «розрядити» ситуацію.

Гра пішла практично на зустрічних курсах. І вже Геннадій Пасіч на дальній стійці дивом не замкнув передачу Сергія Гриня з правого флангу.

Юрій Вірт, аби освіжити гру в атаці, випустив на поле Ростислава Волошиновича і Михайла Сергійчука. Втім, у заключні хвилину матчі на полі ініціативою володіла «Зірка». Міг відзначитися Есеола, якому дозволили пробити головою метрів з одинадцяти – просто у руки Олександру Бандурі.

Так тривало, доки у другому матчі поспіль свою команду не підвів Тарас Качараба. Оборонець «Зірки сфолив на Сергійчуку і отримав друге попередження. Розплата настала практично миттєво. Руслан Степанюк виконав другу у матчі результативну передачу, вивівши Ростислава Волошиновича тет-а-тет із Пастом. Хавбек «Вереса» не схибив – 1:2!

Шансів відігратися у господарів залишалося обмаль. А гості у контратаці забили і втретє! Василь Кобін вивів на побачення із Євгеном Пастом Михайла Сергійчука, який із другої спроби переграв голкіпера – 1:3.

У підсумку - перша у новому сезоні перемога нашої команди.

0
Спорт # Рівне # НК Верес # перемога
Найцікавіші матеріали
У мережі вийшов новий трейлер гри S.T.A.L.K.E.R. 2 — у роковини катастрофи на ЧАЕС
0
Читати далі
Українці можуть залишатися у ФРН і з недійсним паспортом
Українці можуть залишатися у ФРН і з недійсним паспортом
0
Читати далі
Час Future Perfect Continuous в англійській мові: що потрібно про нього знати
Час Future Perfect Continuous в англійській мові: що потрібно про нього знати
0
Читати далі
Перепливли річку, щоб повернутися в Україну: прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону 
Перепливли річку, щоб повернутися в Україну: прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону 
0
Читати далі
Чим краще обробити рану: спиртом, йодом, перекисом водню чи хлоргексидином
0
Читати далі
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі