Сайт "ВСЕ" починає ревізію бібліотек публічних рівнян

Сайт
0
Сайт "ВСЕ" починає ревізію бібліотек  публічних рівнян

Сайт ВСЕ починає нову рубрику - що читають та що дивляться публічні рівняни. Щотижня ми запитуємо відомих людей Рівненщини про їх уподобання та ділимось з вами. Можливо серед коментарів ви відкриєте для себе нову літературу або захоплюючі фільми.

Святослав Клічук - голова правління ГО "Рівненський центр "Соціальне партнерство".

Фільмів дивлюсь дуже мало. Читаю більше, нещодавно закінчив "Правду" Террі Пратчетта. Це книга про те, як у фентезійному світі виникла перша газета, яку видавали люди, гноми та вампір. Спочатку були новини, а потім з’явилось журналістське розслідування щодо державного перевороту. В книзі є цікаві роздуми про правду, яка далеко не завжди і не усім потрібна.

 

Сергій Свисталюк - депутат Рівненської обласної ради.

Враховуючи те, що двадцять п’ять років віддав освітянській діяльності на посаді вчителя історії, то й до цього часу знаходжу можливість перечитувати історичну документальну публіцистику чи дослідження з історії України та інших держав, незалежно від періоду діяльності.Точно знайду час, щоб прочитати книгу Сергія Постоловського «Ворог або гнів Божий».

Маю певний перелік улюблених фільмів. Вже декілька разів переглядав такі стрічки, як «Вавилон ХХ» Ігоря Миколайчука, «Пропала грамота» Бориса Івченка, «Тіні забутих предків» Сергія Параджанова, «Нескорений» Олеся Янчука (це фільм про Головнокомандувача Української Повстанської Армії Романа Шухевича).Нещодавно дивився фільм «Жива» Тараса Химича, особливо сподобалася в ролі головної героїні акторка Ольга Комановська.

 

Дмитро Сільман - голова обласного осередку "Народний Контроль".

 Скільки себе пам'ятаю, то читаю. Заснути не годен, поки хоч кілька рядків перед очима не пробіжить. В основному, художня література. Улюблені автори - з класики Гі де Мопассан, Еміль Золя, Оскар Вайльд, з екзистенціалістів - Кафка, Камю, Сартр, Гамсун. Люблю антиутопію - Оруел, Хакслі, Воннегут. З філософського - Шопенгауер, Гессе, Кастанеда) Українські автори - Іздрик, Багряний, Нечуй- Левицький. В дитинстві - Толкієн. По фільмам довго писати не буду) улюблені жанри - психологічні триллери, деякий артхаус, нуар. Улюблені актриси - Моніка Белуччі та Скарлет Йоханссон.

0
Таблоїд # Свисталюк Сергій # Сільман Дмитро # Клічук Святослав
Найцікавіші матеріали
Чим краще обробити рану: спиртом, йодом, перекисом водню чи хлоргексидином
0
Читати далі
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі