Мешканці Рівненщини готуються зустрічати нового очільника ОДА

Мешканці Рівненщини готуються зустрічати нового очільника ОДА
0
Мешканці Рівненщини готуються зустрічати нового очільника ОДА

Щодня, в кулуарах політики Рівненщини посилюються чутки щодо майбутнього призначення очільника Рівненської ОДА. І якщо у інших регіонах говорять про відкриті конкурси або призначення місцевих, то у нашій області назріває далека від омріяної виборцями ситуація.

Так вже склалось, що Рівненщина не є найбагатшою областю за офіційними даними. Однак, щодо тіньових схем входить у п`ятірку найкорумпованіших. Все тому, що на Рівненщині процвітає незаконний видобуток бурштину, масова вирубка лісів, в яких незаконно випалюють вугілля. В північні райони області майже нереально доїхати через жахливі дороги, які ніби то іноді ремонтують, а відкати на об`єктах будівництв за бюджетні кошти становлять рекордні 15% від суми тендеру. 

Саме тому, здається, за Рівненщину почалися торги і про оновлені "Ліфти", та кардинальні зміни - забули:

 


Фото з сайту вакансій команди Президента "Ліфт"

 

Рівненщина показала високий рівень довіри новообраній владі. Чи не найбільшу підтримку партії "Слуга Народу" забезпечили північні райони області. Тим самим даючи зрозуміти, що вони очікують реальних змін на своїй території. Адже чи не найбільше виїзджати на заробітки теж вимушені мешканці Сарненщини, Дубровичиини, Володимиреччини та Зарічненщини.

Однак, в Києві очевидно свої плани і Рівненщину віддадуть наближеним до оточення Андрія Богдана людям.

Як ми вже повідомляли, головними претендентами на посаду є екс-правоохоронці з Миколаївщини. Це екс-очільник СБУ Олександр Калінін. Також ймовірним претендентом називають і Олександра Ляха, що теж керував правоохоронцями на Миколаївщині. 

Читати: Стало відомо з якої області кандидат на посаду голови Рівненської ОДА

Втім, чи "проковтне" патріотично налаштова громада Рівненщини таке призначення, наразі важко сказати. Адже далеко не кожна нинішня група впливу, готова йти на компроміси та домовленості з "парашутистом". Якщо дані особи є кваліфікованими працівниками СБУ доречно було б продовжити цим і займатися, адже посада керівника Рівненського обласного СБУ є вакантною так само як і актуальні проблеми, які мають вирішувати «силовики».

Рівненщина чекає від Президента місцевого менеджера, який знає проблеми регіону і ефективне їх вирішення. А силовики повинні займаються криміналом по бурштину і відкатах. В голови ОДА і за тим, що декларує Володимир Зеленський має бути пріоритет економічного розвитку областей і України. Люди, які очікують змін у місцевому самоврядуванні, не будуть чекати поки правоохоронець стане менеджером у далеко нерідній області. 

Нині, мешканці Рівненщини висловлюють своє обурення можливим призначенням на сторінках у Фейсбуці. Як стало відомоз власних джерел, учасники війни з Росією готуються до "палкої" зустрічі нового очільника. Все тому, що вважають, що область віддали на подальший "дерибан", але вже іншим людям. І зазвичай "парашутистам" згодом нічого не закинеш. Вони просто після звільнення їдуть з області назавжди не понісши жодної відповідальності за будь які рішення.

 

 

Як повідомляють наші джерела, призначення може відбутись вже днями. І зовсім незабаром стане відомо хто саме переступить інкрустований сонячним камінням «чорний» вхід до Рівненської ОДА. 

 

0
Політика
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі