Смертельний сервіс по-рівненськи: "Якщо вас уб`є бурульками - ЖКП невинне" [Відео]

Смертельний сервіс по-рівненськи:
0
  • Смертельний сервіс по-рівненськи: "Якщо вас уб`є бурульками - ЖКП невинне" [Відео]
  • Смертельний сервіс по-рівненськи: "Якщо вас уб`є бурульками - ЖКП невинне" [Відео]
  • Смертельний сервіс по-рівненськи: "Якщо вас уб`є бурульками - ЖКП невинне" [Відео]

Мешканці одного з будинків на вулиці С. Бандери обуренні безгосподарністю місцевого ЖКП "Галицьке". Всьому причина - борульки та лід на даху. Працівники ЖКП замість ліквідації небезпечних льодових наростів - повісили оголошення, де просять це зробити мешканців. Хоча за утримання будинку мешканці платять сам ЖКП. 

- Маразм дня від ЖКП "Галицьке". Якщо Вам на голову чи на авто впаде бурулька, то ЖЕК не винний. Він попередив мешканців будинку, щоб вони прийняли міри. Всі претензії до тих, хто живе на верхніх поверхах. Визивайте вишки та приймайте міри, стрічку обмежувальну не забудьте натягнути. Ну а потім всі дружно за зарплатнею в ЖЕК, - обурився мешканець одного з будинків на вулиці С. Бандери Олександр Безощук

- Більшість будинків боргують в ЖЕК від 30 до 100 тис. грн. Як правило не платять алкоголіки, хитрі, деструктивні і багаті люди. Таких в кожному будинку 20-25%. А пенсіонери і бідні платять справно. Але найголовніше те, що мешканці чомусь "сидять" в ЖЕКах. Їх все влаштовує. Чому б не відмовитись від неякісних послуг і створити ОСББ або найняти управлінську компанію, яка буде переживати за свою репутацію. в Законі чітко написано, що за стан будинку відмовідать його власники. Якщо мешканці не відмовляться від ЖЕКу і не наймуть собі іншу обслуговуючу лрганізацію, не будуть боротись з боржниками або самі не будуть збивати бурульки - вони можуть комусь впасти на голову. А зараз відповідальність і на ЖЕКу і на мешканцях. Роботу вишки хтось має оплатити. Якщо мешканці не сплатять багатотисячні борги і не накопичать кошти на рахунку будинку - вишка не приїде і бурульки висітимуть далі, - відповів радник міського голови Рівного Олександр Джигирей.

 - Випадково відзняв відос як падає лід з покрівлі. Микола Пікула прошу замітити, що балконів в місці падіння не має. Олександр Джигирейзверни увагу скільки брил льда в дворі і яких вони розмірів. Покалічити людину таке падіння може на все життя. А відповідальність відсутня так як борги? І така ситуація по всьому місту. А все чому? А тому, що ремонти та реконструкції дахів робляться з порушенням всіх вимог. Головне напевно відмити кеш? - написав вже наступного дня Олександр Безощук. 

0
Наука і технології # ЖКП
Найцікавіші матеріали
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі