Спростування: Водійка Нісану є потерпілою у ДТП, що трапилось у Рівному

Спростування: Водійка Нісану є потерпілою у ДТП, що трапилось у Рівному
1
Спростування: Водійка Нісану є потерпілою у ДТП, що трапилось у Рівному

Нещодавно сайт "ВСЕ" опублікував інформацію щодо ДТП у центрі Рівного. За словами очевидиців жінка автомобіля Нісан збила пішохода. Дану інформацію було поширено очевидцями у спільноті "Я паркуюсь як мудак Рівне". Однак, у поліції повідомили про те, що ДТП спричинила водійка Пежо. Саме вона в`їхала у два припаркованих автомобілі обабіч дороги. 

Дану інформацію підтвердила речниця патрульної поліції Рівного Оксана Юрченко. Варто зазначити, дані щодо травмування пішохода не вносились до протоколу.

Редакція сайту "ВСЕ" приносить вибачення за поширення непервіреної інформації та наводить без змін коментар водійки Нісану:

Йшлося про ДТП за участі трьох автівок вранці 4 квітня по вул Соборній, 262. У вашій статті прозвучало звинувачення жінки-водія "Ніссан", яка "збила" пішохода на тротуарі! Я є водієм даної автівки і в протоколі поліцією я вважаюся потерпілою стороною. 4 квітня я припаркувала своє авто на Соборній 262 о 9:00 ранку і пішла у справах. Повернулась я через годину і побачила свій "Ніссан" зажатим між "Пежо" зправа та "Сітроеном" зліва. Отже, на момент зіткнення автівки "Пежо" з моїм ТЗ мене в салоні не було. На місці вже працювали поліцейські і мені нічого не відомо про збитого пішохода. Поліція мені повідомила, що 60-річна водій- ЖІНКА "Пежо", котра лише 3 квітня 2019 року отримала водійське посвідчення, не впоралась з керкваннчм, переплутала педалі і загальмувала у мою припарковану автівку з правого боку. Через сильний удар моє авто здійснило наїзд на "Сітроен", що стояв зліва. Найбільших ушкоджень зазнала моя машина.

 

1
i-серфінг
Найцікавіші матеріали
Чим краще обробити рану: спиртом, йодом, перекисом водню чи хлоргексидином
0
Читати далі
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі