Сергій Тарута: "Корупція є найбільшим тягарем для розвитку країни"

Сергій Тарута:
0
Сергій Тарута: "Корупція є найбільшим тягарем для розвитку країни"

Президент Тарута переможе корупцію в органах влади. Він знає як кардинально змінити систему державної влади в Україні, як перейти на "електронний уряд", як скоротити чиновників у три рази, і позбавити людей від вимушеного спілкування з чиновниками. У Тарути є план дій з перебудови системи влади, аби вона стала сервісом для громадян - недорогим, чесним та зручним. 

З Тарутою Українська Держава ЗАпрацює!

Корупція - одна з головних проблем, які необхідно вирішувати, аби Україні змогла вийти з кризи переконаний Сергій Тарута. 

"Корупція - це 13% від ВВП. Це те, що розкрадається чиновниками. Нам необхідно перейти на нову систему правління урядом - good governance і електронне управління. Наприклад, у Британії, бізнесмен з чиновником взагалі не "зіштовхується" - все через інтернет. Таким чином, ми скорочуємо 70% чиновників, які нам більше не потрібні. Нехай йдуть на робочі спеціальності, де зараз невистачає рук", - підкреслив Сергій Тарута.

На думку Кандидата у Президенти, якщо перемогти корупцію в Україні, можна забезпечити величезні суми додаткового доходу в бюджет, які цілком компенсували б відмову від кредитів МВФ.

Майбутній Президент України Сергій Тарута заявляє: "Подолаю корупцію в системі державної влади, досягну того, що правоохоронні органи будуть стояти на захисті прав й інтересів кожного громадянина".
"Корупція в Україні - наслідок неефективного держуправління й колосальних повноважень чиновників, які часто неконституційні", - запевняє лідер партії "Основа". І пропонує реформувати систему державного управління в Україні, прийнявши новий громадський договір й нову Народну Конституцію України. 

Мета Сергія Тарути по реформуванню Української Держави:

- Україна повинна стати справжньою парламентсько-президентською республікою, в якій президент буде високим моральним авторитетом, арбітром нації, відповідальним за здійснення зовнішної політики та забезпечення безпеки країни;

- управління економікою повинний здійснювати Уряд на чолі з Прем`єр міністром, воно зобов`язане стати зручним сервісом, а результатом роботи Уряду - високий благоустрій громадян.

 

 

На правах реклами

0
Політика # Рівне # партія ОСНОВА # Валентин Кирилюк # Сергій Тарута
Найцікавіші матеріали
Чоловічі кеди для активного міського життя
0
Читати далі
На Рівненщині планують створити інфекційну лікарню
0
Читати далі
У Рівненському районі водій злетів у кювет і загинув
0
Читати далі
Понад 5,5 тисяч школярів Рівненщини взяли участь у другому етапі «Шкільних ліг»
0
Читати далі
На Рівненщині формують фонд житла для вимушених переселенців
0
Читати далі
На Рівненщині двоє чоловіків, перебуваючи у СІЗО, вчиняли шахрайські дії
0
Читати далі
Зеленський підписав закон про лобізм
0
Читати далі
Українці почали читати суттєво більше
0
Читати далі
У Рівненській ОДА вивчали доцільність публічних закупівель
0
Читати далі