Те що могли пропустити рівняни. Трейлери кіноновинок. Найцікавіше за тиждень

Те що могли пропустити рівняни. Трейлери кіноновинок. Найцікавіше за тиждень
0
Те що могли пропустити рівняни. Трейлери кіноновинок. Найцікавіше за тиждень

Власне, хто ходить, а хто і не ходить у кіно, але вдома всі ми частенько засідємо за перегляд фільмів, серіалів і всякого такого. Тож, що ми могли пропустити за тиждень і чого чекати - далі у матеріалі.

ГРА ПРЕСТОЛІВ

На фанати, радійте. Цього тижня світ побачив новий, другий трелер сьомого сезону культового та надзвичайно популярного серіалу "Гра престолів". Слів нема, одні емоції. Епічність нового сезону просто зашкалю. Дейнеріс Таргіраєн повертається в замок батька, битва з Ланістерами, білі ходоки ну і ... дракони. Трясьця, це буде неймовірне видовище.

Запасаємось терпінням і чекаємо прем'єри сезону 16 липня. А поки...

ТОЙ, ЩО БІЖИТЬ ПО ЛЕЗУ 2049

В мережі засвітився ролик про створення та роботу над фільмом "Той, що біжить по лезу 2049", сиквела практично одноіменної фантастичночної стрічки 35-річної давності із Харісоном Фордом у головній ролі. Компанію у другій частині йому склав Раян Гослінг. Таке поєднання "класики" і "молодості" повинне затягнути в кінотетри не тільки любителів фантастики, а і табуни дівчат.

Прем'єра - 5 жовтня.

ПРОКЛЯТТЯ АНАБЕЛЬ 2

Перша частина "Прокляття Анабель" побачила світ у 2014. При мінімальному бюджеті зібрала ну дуже серйозну касу і фільм йде на конвеєр. Що логічно. Демонічна лялька в будинку куди пустили багато дітей. Моторошно, страшно. А куди ж без цього. Класика жанру. Мурашки аж по п'ятках пішли

Стартує в Україні стрічка 10 серпня.

НАЙМАНЕЦЬ

намічається класичний невисокобюджетний старий добрий екшн. Агент ЦРУ вчить таємного найманця від тої ж організації. Ну і традиційно - зупиняємо Третє Світову. Багато галасу, багато стрілянини.

Фільм побачить світ вже у вересні цього року.

СІМ СЕСТЕР

Фантастика, принаймі поки що. Неодноразово фільми передбачали мабутнє. Як шанс задуматися матимемо ганс переглянути стрічку "Сім сестер". Офіційний український трейлер на розсуд загалу.

Прем'єра - 31 серпня.

ЛЕГЕНДА ПРО КОЛОВРАТА

Піж кінець тижня росіяни показали трейлер своєї кіноновинки  - "Легенда про Коловрата". Тут основний удар на спецфекти. Це кіно наврядчи побачить український глядач на великому екрані. Взагалі, варто відмітити, що східні сусіди останнім часом піднасіли на патріотичне, героїчне кіно. "Вікінг", "Час перших", "Салют ?" і так далі. Ну що ж. Саме так і доводять, що вони супер нація і несуть цю ідею в маси. Питання, чому в нас цього не роблять? Напевне не хочуть, чи не можуть.

Порадувала одна фраза: "А хто ж їх всіх хоронити буде?". Ну прям як в старому доброму українському анегдоті. Соупадєніє?

Прем'єра - 30 листопада

DZIDZIO Контрабас

Якраз про український кіноматограф. З'явився офіційний ролик фільму "DZIDZIO Контрабас". Тут все просто і в стилі відомого співака. І мова у стрічці піде зовсім не про музичний інструмент, як можна подумати з назви. Отаке кіно у нас знімають і на таке, сподіваються творці, українці підуть в кінотеатри.

Прем'єра - 31 серпня.

ХТО В ДОМІ ТАТО 2

На кінець, не такий свіжий, але ну дуже непростий Мел Гібсон у комедії "Хто в домі тато 2". Трішки жартів нижче плінтуса і про дві ку..ви - успіх гарантовано.

У ролях Марк Уолберг, Вілл Ферелл та Джон Літгоу веселитимуть українців вже з 9 листопада

Ну і точно на завершення. Новий телевізійний розик фільму "Дюнкерк" про Другу Світову від режисера Крістофера Нолана. Прем'єра в Україні 20 липня.

 

0
i-серфінг # Рівне # кіно # Гра перстолів # Найманець # прокляття анабель # контрабас дзідзьо # сім сестер # хто в домі тато # дюнкерк
Найцікавіші матеріали
Чоловічі кеди для активного міського життя
0
Читати далі
На Рівненщині планують створити інфекційну лікарню
0
Читати далі
У Рівненському районі водій злетів у кювет і загинув
0
Читати далі
Понад 5,5 тисяч школярів Рівненщини взяли участь у другому етапі «Шкільних ліг»
0
Читати далі
На Рівненщині формують фонд житла для вимушених переселенців
0
Читати далі
На Рівненщині двоє чоловіків, перебуваючи у СІЗО, вчиняли шахрайські дії
0
Читати далі
Зеленський підписав закон про лобізм
0
Читати далі
Українці почали читати суттєво більше
0
Читати далі
У Рівненській ОДА вивчали доцільність публічних закупівель
0
Читати далі