Провокації проти кандидата у Президенти, стають на Рівненщині - масовими

Провокації проти кандидата у Президенти, стають на Рівненщині - масовими
0
Провокації проти кандидата у Президенти, стають на Рівненщині - масовими

До місцевих осередків ВО "Батьківщина" на Рівненщині, останнім часом почали звертатися місцеві жителі з інформацією про факти телефонних провокацій. Псевдо представники партії дзвонять до людей і збирають дані стосовно підтримки їх кандидата Юлії Тимошенко. Однак, в "Батьківщині" заявляють, що таких опитувань не організовували. Заявляють, що таким чином їх намагаються дискредитувати. Ба більше, телефонували навіть партіцям. Саме про це розповіли на прес - конференції лідери місцевого осередку партії сподіваючись, що громадяни будуть пильними і не розголошуватимуть незнайомим людям своїх вподобань.


"Я за такі речі чула, що телефонують людям і пропонують, аби вони привели прихильників Юлії Тимошенко, і за це їм заплатять по 500 гривень. Позавчора, на моє їм`я з телефонами, з адресою, прізвищем, поступила заява наступного змісту. До нас зателефонували, жіночий голос звернувся до мого чоловіка по імені, й запитала, чи підтримує він новий курс Юлії Тимошенко та чи збирається голосувати за неї і чи є в нього такі знайомі, які також будуть підтримувати Тимошенко. Якщо такі, тоді просили надати списки цих людей, мовляв, вони отримають по 500 гривень", - розповіла голова міської організації ВО "Батьківщна" Галина Кульчинська. "Тоді чоловік передав мені слухавку, де жінка сказала, "ви мені скажіть два слова, так чи ні".  На моє питання хто вона і що, жінка кинула слухавку". 

 

 

У "Батьківщині" переконані, що подібних дзвінків ще буде багато, але вони розцінюють це ніщо інше, як просто провокації, адже до них вже звертались люди й розповідали про подібні випадки.  

Голова обласної організації "ВО Батьківщина" Микола Кучерук зазначив, що телефонуючи на номер - відповіді ви не отримаєте, адже ніхто нічого нікому платити не збирається. Очевидно, що такі "чорні" кол-центри працюють односторонньо і телефони постійно змінюються.

Рівнян закликають телефонувати на гарячу лінію МВС в Києві, (044)254 97 56 й повідомляти про дзвінки щодо порушень виборчого законодавства.

0
Політика # Юлія Тимошенко # провокації
Найцікавіші матеріали
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі