Топ 10 горе-водіїв Рівненщини [РЕЙТИНГ-продовження]

Топ 10 горе-водіїв Рівненщини [РЕЙТИНГ-продовження]
0
Топ 10 горе-водіїв Рівненщини [РЕЙТИНГ-продовження]

За тиждень назбиралось фото "талановитих" водіїв, які не тільки вправно їздять, але й паркуються! Отож, погляньте на цих "красунчиків" (під красунчиками я маю на увазі автівки):

 

 

ТОП 10

Майстри парковки. Лайфхак, як відчути себе на природі: розмалюй машину в маскувальні кольори і припаркуйся на газоні. Хоча місцеві жителі стверджують, що на тому місці завжди хто паркується, і це нікому не заважає. Дивна логіка.

Топ 10 горе-водіїв Рівненщини [РЕЙТИНГ]

ТОП 9

Форд на бляхах показує як припаркуватись по-модному - стати поперек двох паркувальних місць.

Фото опублікували у спільноті Я паркуюсь як МУДAК ! - Рівне, а учасники спільноти швиденько знайшли власника у соц мережі. Судячи з допису водія, власником автівки він став нещодавно. Ну що ж, привітаємо Андрія Бондаря з популярністю!

 

ТОП 8

Їдемо далі! Це - вул. Коновальця, дорога вгору від 6 до 12 і 10 будинків. 16 квітня там провалився асфальт і дорогу перегородили. Але хіба це привід не їхати? Очевидиця підписала:

От як це назвати? Не вспіла зазняти як це чудо тулилось між смітниками і загороженим, а до вечора взагалі відсунули все і їздили далі....навіть спрінтер і хлібовоз всунулись..

 

ТОП 7

Рівне, біля 15-тої школи, 21 квітня.Панянка припаркувалась на тротуарі. Поруч два пішоходні переходи та діти школярі. Красуня, що ж тут сказати.

 

ТОП 6

"Безпечна" посадка пасажирів на зупинці "Будинок Офіцерів" 20 квітня. Водій маршрутки почав об’їжджати затор ще за довго до зупинки. При чому, заїхати на зупинку він навіть не намагався. Але коли люди почали махати з зупинки, він просто в лівому ряду відкрив двері і люди маневрюючи між машинами "заскакували" до маршрутки. Після чого спокійно поїхав з лівого ряду прямо.

 

ТОП 5

Навіщо лізти під фуру? Вона ж як потяг - не об'їде. Ні, "проскочу-проскочу". Доскакався водій "Рено". Така пригода водіїв спіткала у Рівному 17 квітня. Очевидці стверджують, що:

 

ТОП 4

Центральна міська лікарня біля терапевтичного корпусу, 17 квітня. Поруч - напівпорожня парковка. "Опель" вирішив, що його авто важливіше ніж комфорт хворих, томі лікарі з каталкою, на якій лежить хворий, мусять маневрувати між кущами і автівкою. За таку парковку потрібно прав позбавляти.

 

ТОП 3

А цей "красунчик" не пристегнув пасок безпеки. Його зупинили патрульні і ...джек-пот! Під час спілкування з водієм останній помітно нервував. Під час поверхневої перевірки в автомобілі 29-річного рівнянина інспектори виявили каміння жовтого-коричневого кольору зовні схожого на бурштин вагою близько 2.5 кг, а також пристрій для вживання наркотичних речовин. Водію запропонували пройти тест на стан наркотичного сп'яніння у медзакладі і він виявився позитивним. 

Через не пристебнутий ремінь рівнянин "спалився" на перевезенні бурштину

ТОП 2

Трішки зірковості вам у стрічку. 16 квітня член міськвиконкому Василь Царук виїжджаючи з другорядної смуги не надав перевагу в русі і протаранив таксі. Про це повідомляє "Типове Рівне". 

 

ТОП 1

З приходом весни та тепла на дорогах з'явились мотоцикли. "Сезон хрустиків розпочато" - саме так прокоментував своє фото Сергій Галауз у спільноті Я паркуюсь як МУДAК ! - Рівне.

То чому саме це ДТП очолило рейтинг? Отож, все по порядку:

20 квітня на вулиці Соборна близько 18.00 трапилось ДТП. "Форд" не надав переваги мотоциклу "Сузукі", і останній "врізався" в бік авто. Винуватцем ДТП є саме водій автівки, але мотоцикліст не став розбиратись, а просто зник з місця події. Підозріло? Саме так! Мотоцикл вже рік перебуває у розшуку, а в багажнику двоколісного знайшли пістолет.

Варто зазначити, що за одну добу 22-23 квітня трапилось два смертельних ДТП за участі мотоциклів:

Один мотоцикліст збив дівчину, інший врізався в дерево: два смертельних ДТП на Рівненщині

Бережіть себе і не потрапляйте у наш рейтинг!

0
Таблоїд # Рівне
Найцікавіші матеріали
Чоловічі кеди для активного міського життя
0
Читати далі
На Рівненщині планують створити інфекційну лікарню
0
Читати далі
У Рівненському районі водій злетів у кювет і загинув
0
Читати далі
Понад 5,5 тисяч школярів Рівненщини взяли участь у другому етапі «Шкільних ліг»
0
Читати далі
На Рівненщині формують фонд житла для вимушених переселенців
0
Читати далі
На Рівненщині двоє чоловіків, перебуваючи у СІЗО, вчиняли шахрайські дії
0
Читати далі
Зеленський підписав закон про лобізм
0
Читати далі
Українці почали читати суттєво більше
0
Читати далі
У Рівненській ОДА вивчали доцільність публічних закупівель
0
Читати далі