Топ 10 горе-водіїв Рівненщини [РЕЙТИНГ]

Топ 10 горе-водіїв Рівненщини [РЕЙТИНГ]
0
Топ 10 горе-водіїв Рівненщини [РЕЙТИНГ]

Буває, читаєш стрічку новин у ФБ, і диву даєшся - які бувають водії! То припаркується, як му... людина, що не читала ПДР, то п'янюче сідає за кермо! ВСЕ підготувало вам рейтинг таких от горе-водіїв за останні 10 днів. Отож:

ТОП 10

На останньому місці у нас водій, який зовсім був не проти відкритого вогню у салоні. Всім відома традиція, коли у "Чистий четвер" перед Великоднем люди йдуть у церкву і приносять додому священий вогонь. Так от, рівняни його везуть у маршрутках, прикривши палаючу свічку...кульочком. І єдиний, хто мав право вплинути на це - водій. Але цього не зробив. А навіщо?

Чи можна в маршрутках Рівного їхати із запаленими свічками?

 

ТОП 9

Своєрідне уявлення про безпеку праці і вільне трактування правил дорожнього руху мають рівненські комунальники. В темну пору доби без аварійних знаків вони перегородили дорогу і почали замінувати лампочки вуличного освітлення. Необачність працівників ледь не спричинила ДТП. От ви бачите на фото комунальників? А вони там є.

Ледь не спричинили ДТП - рівненські комунальники без розпізнавальних знаків ремонтують освітлення

ТОП 8

Той момент, коли бурштинова лихоманка засліплює очі. В глинистому котловані на «каландайці» колесами міцно засів трактор. Фотографіями цієї сумної події бурштинщики поспішили поділитись в інтернеті:

На Рівненщині у котлован бурштинокопачів засмоктало трактор

 

ТОП 7

Не надто везучим видався минулий тиждень для водіїв маршруток у Здолбунівському напрямку. За своє хамство АТОвцям вони платились "милою" бесідою з їхніми побратимами.

11 квітня водій маршрутки Рівне-Здолбунів на свою біду "ляпнув" воїну АТО, коли той показав УБД, "Де ж вас стільки понабиралось". Тоді зібрались місцеві АТОвці і культурно пояснили, що варто слідкувати за своєю мовою.

Водій маршрутки "Рівне-Здолбунів" вибачався за хамство АТОшникам [ВІДЕО]

Але цей випадок не навчив чемності іншох водіїв, і вже через два дні потому, інший водій вибачався перед жінкою-воїном, що відмовив їй у законному безоплатному проїзді в маршрутці.

У Здолбунові пасажири не підтримали жінку-воїна, якій водій відмовив у проїзді

От тільки вибачення було не надто щире, тому, разом з перевізником, водій сьогодні вибачався вже в Рівненській ОДА:

У Рівненській ОДА скандал через образу "атовців" водієм зі Здолбунова [ВІДЕО]

 

ТОП 6

Горе-водій дрейфував на початку місяця, але залишити його без уваги ми не могли. Дописувачі спільноти "Я паркуюсь як МУДAК ! - Рівне" виклали фото джипа, яка застрягла посеред газону у парку Просвіти, що у Рівному. Як пишуть дописувачі, що судячи по слідах протектора їхав "танк" навпростець через парк Просвіти.

Танки бруду...бояться: у Рівному горе-водій їхав навпростець через парк і застряг

ТОП 5

На Великдень, 8 квітня, на своїй сторінці у фейсбук Оксана Юрченко виклала фото драгера, на якому було майже 4 проміле. Це величезна доза алкоголю, для деяких осіб навіть смертельна. Однак водій умудрився не просто сісти за кермо своєї  MITSUBISHI GRANDIS, але і майже доїхав додому. 

 В Рівному "зловили" святкового рекордсмена з кількості алкоголю в крові

ТОП 4

На четвертому місці у нас розмістився водій, який теж у стані сп'яніня, але наркотичного, не зміг виїхати з парковки. Це стверджував сам 39-річний мешканець Хмельницької області. А от свідки розповіли, що цей горе-водій, ймовірно, умисне здійснив наїзд на припарковані автівки. Під роздачу "наркотичного угару" попало три машини, в тому числі і авто поліції:

Водій "під мухою" побив машини на парковці у Рівному

ТОП 3

На почесному третьму місці водій, який перевозив незаконну зброю в машині. Але якби він не забув увімкнути поворотник, поліція його і не запримітила б. А коли перевіряли документи, а саме посвідчення водія, інспектори виявили ознаки підробки: відсутність гербової печатки. По приїзду слідчо-оперативної групи на місце події поліція встановила, що деяка зброя рахується втраченою у зоні проведення АТО:

Через невімкнений поворот рівнянин "спалився" на перевезенні зброї

ТОП 2

Друге місце ми віддали водію, який додумався підрізати поліцію, а потім маршрутку. Ну як додумався - просто був п'яний, прилад «Драгер» показав 2,86 проміле. Незважаючи на погоню, влаштовану поліцією за горе-водієм, він не збирався зупинятись. А зупинили його вибоїни на дорозі - водій пошкодив нижню частину авто.

ТОП 1

А перше місце заслужено здобуває водій, який став супер-популярним на Великдень. Рівняни повідомили поліцію про водія-невдаху, який їхав-їхав і застряг на сходах супермаркету. Саме східцями він намагався з'їхати з місця парковки. При спілкуванні з останнім виявилося, що водій не зовсім... в адекваті. Драгер на місці події показав - 2.7 проміле. Як написала на своїй сторінці у ФБ Оксана Юрченко, своє посвідчення водія 37-річний рівнянин отримав лише в березні цього року. А два дні тому придбав своє перше авто, на якому і потрапив в халепу.

Дурень - це доля: п'яний рівнянин застряг на сходах біля магазину

0
Таблоїд # водії # топ водіїв # топ невдах
Читайте також
800
Українських водіїв “європеїзують”
КМУ завершить до листопада впровадження директив Євросоюзу щодо водійських посвідчень
0
Читати далі
1551
Цієї ночі в стані сп'яніння за кермо автівок сіли 10 водіїв
0
Читати далі
Найцікавіші матеріали
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі