ТОВ "Технопривод" на Рівненщині зупинився через рейдерів?

ТОВ
0
ТОВ "Технопривод" на Рівненщині зупинився через рейдерів?

Історія циклічна, але дуже швидко вона повторюється, якщо це стосується великих грошей, заводів, бізнесу та власних інтересів. Відтак, повернулась історія з захопленням ТОВ "Технопривод", що у Городку, на Рівненщині. Наразі, підприємство повністю зупинило роботу і за рішенням суду опломбовано. Стурбовані працівники б`ють в усі дзвони і саме тому прийшли вчора, 6 лютого, під стіни Рівненської РДА звинувативши у свавіллі правоохоронців.

Ще у 2015 році замки на виробництві кілька раз перевішувались різними власниками. ПАТ «Завод Технопривод» змінював своїх керівників один за одним і переміщувався то у Донецьку область, то за інвестиціями переходило до Австрійської республіки і поверталось на Україну. Тоді ж було створено ТОВ "Технопривод". Однак, відбувались усі дії лише на паперах, а виробництво високотехнологічної продукції лишалось у селищі Городок. Поки в судах власники намагались знайти правду - підприємство працювало. ТОВ "Технопривод" забезпечувало щонайменше 80 людей стабільною зарплатнею та робочими місцями. Так тривало до 1 лютого 2019 року. 

Давні справи вдалося "воскресити" і 28 грудня 2018 року слідчим було внесення клопотання в межах кримінального провадження ще 2014 року, арештувати майно яке знаходиться за адресою вул. Барона Штейнгеля 4-а («Дільниця збирання тросів»), село Городок.

Деталі справи: ТУТ.

Рівненській міський суд погодив дане клопотання, що розглядалось без участі власників майна і працівники ТОВ "Технопривод" вже 1 лютого не змогли потрапити на робочі місця. Люди у відчаї просять допомогти їм повернутись до роботи і саме тому звертаються до місцевої влади:

 

 

"Ми хочемо працювати на своєму обладнанні. Всі платежі за оренду та інші сплачуються вчасно. Людям потрібна робота і підприємство нею забезпечує. Це свавілля правоохоронців, бо вони приїхали ввечері і без жодних пояснень опломбували будівлю. Ми тепер не знаємо ні що з обладнанням, ні як діяти далі. Рейдерське захоплення переживає підприємство вже не вперше і ми сподіваємось на підтримку влади, аби люди могли повернутись на роботу," - коментує директор ТОВ "Технопривод" Володимир Харчук.

До мітингувальників вийшов голова Рівнерайради Микола Сальчук і запевнив, що рада та весь депутатський корпус готові втрутитись у дане питання і захистити людей:

 

Ми направимо звернення до усіх правоохоронних органів, аби люди в нашому районі не терпіли страждань, а могли працювати і заробляти гроші. Ми навіть готові зібрати позачергову сесію, аби захистити працівників і надати максимального розголосу даному питанню," - звернувся Микола Сальчук

Згодом на запрошення очільника ради, люди пройшли в кабінет голови та підготували колективне звернення. В свою чергу очільник Рівненської РДА Володимир Пилипчук повідомив про свою підтримку працівникам ТОВ "Технопривод" й нагадав, що 4 року тому таку ж ситуацію успішно вдалось врегулювати й наразі будуть вжиті максимальні заходи. 

До людей також прийшов начальник Рівненського райвіддлу поліції Володимир Рой, що порекомендував звертатись до слідчого, який і підняв дане клопотання в суді. 

Однак, і сьогодні підприємство лишається в "підвішеному стані". Зневірені люди чекають допомоги хоч від когось, сподіваючись на те, що підприємство не розкрадуть, а їм не доведеться шукати нову роботу. Можливо навіть за кордоном. 

0
Наука і технології Кримінал
Найцікавіші матеріали
У мережі вийшов новий трейлер гри S.T.A.L.K.E.R. 2 — у роковини катастрофи на ЧАЕС
0
Читати далі
Українці можуть залишатися у ФРН і з недійсним паспортом
Українці можуть залишатися у ФРН і з недійсним паспортом
0
Читати далі
Час Future Perfect Continuous в англійській мові: що потрібно про нього знати
Час Future Perfect Continuous в англійській мові: що потрібно про нього знати
0
Читати далі
Перепливли річку, щоб повернутися в Україну: прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону 
Перепливли річку, щоб повернутися в Україну: прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону 
0
Читати далі
Чим краще обробити рану: спиртом, йодом, перекисом водню чи хлоргексидином
0
Читати далі
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі