У Рівному оголосили місячник боротьби з хропінням та розладами сну

У Рівному оголосили місячник боротьби з хропінням та розладами сну
1
У Рівному оголосили місячник боротьби з хропінням та розладами сну

Медичний центр «Аніко» оголошує перший у Рівному місячник боротьби з хропінням та розладами сну. Для лікування таких захворювань «Аніко» залучила спеціалістів з числа найкращих лікарів України. Записатися на прийом можна до професійної команди медиків: сомнолога, нейрофізіолога, психотерапевта-психолога, оттоларинголога. Тут пацієнтів приймає один з найкращих лікарів на Рівненщині, доцент Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького Ігор Шумлянський. «Аніко» тісно співпрацює з Сомнологічним медичним центром з міста Київ, який очолює провідний сомнолог України Юрій Погоржецький. Також постійно залучається до роботи медичного центру лікар-ендокринолог, нутріциолог українського Інституту естетичної медицини Ніна Козій.

- Фахівці центру «Аніко» мають девятирічний досвід лікування проблем сну. Саме тому до нас звертаються пацієнти не тільки з Рівного, а й з всієї України. Вони знають, що у «Аніко» високий і результативний рівень лікування, - наголосив Ігор Шумлянський.

В кінці березня відзначається Всесвітній день сну. За даними ВООЗ від безсоння та порушень сну страждає понад 10% населення планети. Розлади сну, хропіння, зупинка дихання у вісні (апное) можуть спричинювати розвиток інших серйознішім хвороб. А ще провокувати депресію, головні болі, погіршення пам'яті, порушення роботи серцево-судинної системи. Офіційні дослідження стверджують - у 24 відсотків чоловіків і 9 відсотків жінок середнього віку діагностують серцево-судинні захворювання, які провокуються порушеннями сну. Якщо маєте проблеми зі сном, не гайте часу і звертайтесь до спеціалістів.

 Консультація лікаря-сомнолога всього 130 гривень! Акція триває до 31 березня. Записуйтесь на прийом за телефонами: (067) 364-31-08, (0362) 43-98-93, (0362) 636-000.

 

На головному фото: доцент Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького Ігор Шумлянський,  лікар ендокринолог, нутріциолог Ніна Козій, керівник сомнологічного медичного центру м. Київ Юрій Погорецький під час медичної конференції. 

1
Суспільство # Медичний центр «Аніко» # день сну # порушення сну # хропіння # апное # Ігор Шумлянський
Найцікавіші матеріали
Чим краще обробити рану: спиртом, йодом, перекисом водню чи хлоргексидином
0
Читати далі
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі