У Рівному пройшли змагання з кіберспорту: тягалися в CS:GO та DOTA2

У Рівному пройшли змагання з кіберспорту: тягалися в CS:GO та DOTA2
0
У Рівному пройшли змагання з кіберспорту: тягалися в CS:GO та DOTA2

Проект «Кібертрак» приїхав у Рівне – ми стали першим містом, до якого завітала величезна фура-трансформер в рамках проекту «Кібертрак» від компаній Parimatch, VIVO, HyperX та Uklon, Федерації Кіберспорту UESF та та за підтримки НФК «Верес».

15 червня на парковці ТРЦ Екватор усі присутні стали частиною унікального кіберспортивного дійства – фіналів місцевих змагань з СS:GO та Dota 2. Переможцями змагань з Dota 2 стала команда «Chuvash», а кращими в СS:GO були хлопці з колективу KD-1.

«Розвиток кіберспорту в Україні є одним з пріоритетних напрямів роботи для нашої компанії. В рамках унікального проекту «Кібертрак» ми вирушили  зі столиці містами нашої країни. За допомогою цього проекту ми надаємо можливість регіональним командам отримати незабутні емоції та досвід від оффлайн турнірів. Чимало вже було зроблено для розвитку кіберспорту в нашій країні, але це лише початок довгого продуктивного шляху», – розповів Михайло Святенко представник з кіберспорту ТМ Parimatch Україна.

Окрім кіберспортивних баталій, присутні мали змогу розважитись за допомогою лаунж-зони PlayStation, настільного тенісу, фотозони та великої кількості подарунків від організаторів з Parimatch, VIVO, HyperX та Uklon. Однією з ключових подій проекту став спільний перегляд вболівальниками футбольного матчу між національними збірними Португалії та Угорщини, в якому чинні чемпіони Європи не залишили шансів опоненту.

Вже наступного дня «Кібертрак» відправився далі за маршрутом містами України  у Львів, Івано-Франківськ, Одесу, Миколаїв, Запоріжжя, Дніпро, Харків, Полтаву та Черкаси. Тур триватиме з 13 червня по 7 липня.

0
Суспільство
Найцікавіші матеріали
Легковий автомобіль, ремонт приміщення ЦНАПу та ліфтів у Рівному: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині затримано правоохоронця, який налагодив схеми уникнення мобілізації
0
Читати далі
росія навряд чи спроможна захопити Харків без додаткових сил, але прагне заволодіти Вовчанськом
0
Читати далі
Чи потрібно українським дітям за кордоном ходити у дві школи: відповідь МОН
0
Читати далі
На Рівненщині затримали агента фсб, який готував ракетні удари по області
0
Читати далі
Спортсмен з Рівненщини здобув дві нагороди на чемпіонаті Європи.
0
Читати далі
На Рівненщині трирічний хлопчик випав із вікна
0
Читати далі
Чи будуть введені обмеження електропостачання в Україні
0
Читати далі
В Обарові відремонтують амбулаторію, а в Сарнах - дорогу
0
Читати далі