У Рівному сьогодні відкривають суперсучасну ембріологічну лабораторію

У Рівному сьогодні відкривають суперсучасну ембріологічну лабораторію
0
У Рівному сьогодні відкривають суперсучасну ембріологічну лабораторію

Сьогодні, 1 серпня о 15:00 у  Рівненському обласному клінічному лікувально-діагностичному центрі ім.В.Поліщука відбудеться відкриття сучасної ембріологічної лабораторії Центру репродуктивної медицини. Про це повідомив головний лікар Рівненського обласного клінічного лікувально-діагностичного центру Роман Шустик.

У заході візьмуть участь голова Рівненської облдержадміністрації Олексій Муляренко та голова Рівненської обласної ради Микола Драганчук.

Раніше високотехнологічні процедури у галузі репродуктивної медицини були доступні у приватних клініках за немалі гроші. Але тепер допомогти у вирішенні цієї проблеми ми можемо і у Рівному. Мешканцям нашої області не доведеться їхати до інших міст. Бо допоміжні репродуктивні технології - штучне запліднення – доступні у нашому Рівненському клінічному лікувально-діагностичному центрі.

Вартість таких процедур в рази менша, ніж в аналогічних центрах в різних містах України. Пацієнти відшкодовуватимуть лише розхідні матеріали. А після направлення комісією обласного управління охорони здоров’я за абсолютними показниками частині обстежених подружніх пар такі процедури будуть проводитися безкоштовно.
Переваги також матимуть переселенці, чорнобильці, соціально-незахищені групи населення, і учасники АТО. Обстеження і лікування захисників України ми робитимемо при активній участі ветеранських об’єднань учасників АТО.


"Хочу подякувати обласному управлінню охорони здоров’я, Рівненській облдержадміністрації, Рівненській обласній раді та всьому депутатському корпусу, які в цей складний час знайшли можливість забезпечити ембріологічну лабораторію таким необхідним сучасним високотехнологічним обладнанням, - зауважив головний лікар Рівненського обласного клінічного лікувально-діагностичного центру Роман Шустик. До речі, лабораторія співпрацює з центрами планування сім’ї, які знаходяться на базі обласного перинатального центру та міського пологового будинку. Деякі впроваджені методики вже успішно функціонують. Також центр співпрацює з іншими лікувально-профілактичними закладами нашого регіону. Завдяки роботі центру, тільки за останні три місяці десятки сімейних пар завагітніли. А у 2016 році більше 600 пар відчули радість батьківства."

 

0
Суспільство # Роман Шустик # Рівненський обласний клінічний лікувально-діагностичний центр ім.В.Поліщука # Центр репродуктивної медицини
Найцікавіші матеріали
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі