В Україну екстрадують екс заступника Рівненської ОДА

В Україну екстрадують екс заступника Рівненської ОДА
0
В Україну екстрадують екс заступника Рівненської ОДА

Колишній заступник голови Рівненської облдержадміністрації у 2005 році й фігурант схеми з розкрадання коштів обленерго Дмитро Крючков прилітає із Мюнхена в Україну в рамках екстрадиції у кримінальній справі про схему Кононенка-Порошенка в обленерго аби "пролити світло" на корупцію діючої політичної влади. 

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив Сергій Лещенко.

""П. ДАВ ДОБРО"

Сьогодні станеться важлива подія, яка може призвести до посадки за грати найближчого оточення поки що президента Петра Порошенка.

О 17:35 рейсом МАУ номер PS416, що прибуде із Мюнхена, в Україну буде екстрадований основний фігурант розслідування про мільярдні розкрадання тарифних коштів із державних обленерго. Це - Дмитро Крючков, перший фігурант корупційних схем топ-рівня, який почав давати покази на Петра Порошенка. А також висловив готовність повернутися в Україну, де триває кримінальне розслідування силами НАБУ.

Журналістам програми "Схеми" Крючков письмово повідомив, що від усіх корупційних оборудок Порошенко-Кононенко "отримували від 50% до 75% доходів від бізнесу, який був предметом домовленостей". Також Крючков стверджував, що принципові домовленості були із Порошенко, який виступав основним отримувачем доходів, а Кононенко ухвалював лише локальні рішення.

Нам же зараз важливо, щоб із життям та здоров`ям громадянина Крючкова нічого не сталося. Адже він може бути цінним свідком, який пролиє світло на корупцію діючої політичної еліти.

Хто не бачив цього журналістського розслідування, рекомендую подивитися - https://www.radiosvoboda.org/a/schemes/29848144.html"- пише Сергій Лещенко.

 

До слова, Дмитро Крючков уже стверджував, що Порошенко і заступник голови його фракції в парламенті Ігор Кононенко отримували по 50-75% від викрадених коштів. При цьому, президент нібито був ініціатором всієї схеми, в той час як його соратник вирішував лише локальні питання.

0
Політика
Найцікавіші матеріали
Чим краще обробити рану: спиртом, йодом, перекисом водню чи хлоргексидином
0
Читати далі
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі