Відзавтра у Рівному запрацює ще один пункт вакцинації – в «Екваторі»

Відзавтра у Рівному запрацює ще один пункт вакцинації – в «Екваторі»
0
Відзавтра у Рівному запрацює ще один пункт вакцинації – в «Екваторі»

У Рівному новий пункт вакцинації з середи, 6 жовтня, працюватиме у торговому центрі «Екватор». Про це 5 жовтня повідомила начальниця інформаційно-аналітичного центру управління охорони здоров'я Рівного Валентина Опанасик. Вакцинуватися проти COVID-19 там можна буде протягом трьох днів.

Пункт вакцинації у ТРЦ «Екватор» діятиме з 6 по 8 жовтня, з 14:00 по 20:00, повідомила Валентина Опанасик. Медики щеплюватимуть там вакцинами Coronavac, AstraZeneca та Pfizer першою й другою дозою.

«Відзавтра й по п'ятницю включно ми відкриваємо новий пункт щеплення, який буде діяти у торговому центрі «Екватор» – при центральному вході, біля льодового катка. Окрім того, у нас більше місця відкритий пункт щеплення на «Епіцентрі», який працює по п'ятницях-суботах з 10:00 до 18:00. Також до кінця жовтня пункти щеплень діятимуть у ТРЦ «Злата Плаза», з 15:00 до 19:00 та супермаркеті «Фреш» з понеділка по п'ятницю, з 15:00 до 19:00. В пунктах не потрібна ні реєстрація, ні попередній запис, варто лише підійти з паспортом», – інформує начальниця інформаційно-аналітичного центру управління.

Валентина Опанасик також наголосила, що у місті щоденно, без вихідних та святкових днів, з 9:00 по 17:00 працюють центри вакцинації на базі драмтеатру, що в центрі міста, та в районі пивзаводу – у приміщенні райдержадміністрації, на вул. Соборна, 195.

«Там можуть вакцинуватися всі бажаючі, віком від 18 років і старше, як за попереднім записом, так і без будь-якої реєстрації. Записатися на вакцинацію вони можуть на сайті Helsi.me. Там створені віконечка з датами, де доступний час для вакцинації й дата. Можна вакцинуватися й у режимі «живої» черги – єдине побажання до охочих щепитися, що останній свій візит вони мають зробити не пізніше 16:30, адже з пацієнтом потрібно провести бесіду, анкетування, щепити й після вакцинації всі щеплені обов'язково мають побути під наглядом медиків протягом 20 хвилин», – уточнила Валентина Опанасик.

Вакцинуватися проти COVID-19 можна у пунктах вакцинації, що діють при усіх центрах первинної медико-санітарної допомоги міста: «Центральний» – на Драгоманова, 7, «Ювілейний» – на вул. Макарова та «Північний» – на вул. Фабрична, 10. Аби уточнити години, коли у пункті вакцинують саме від COVID, потрібно звертатися у реєстратуру закладу.

Начальниця інформаційно-аналітичного центру управління охорони здоров'я Рівного повідомила, що станом на 5 жовтня у Рівному першою дозою вакциновані 41 119 людей, повне щеплення отримали 30 366 людей.

За матеріалами: Суспільне

0
Суспільство
Найцікавіші матеріали
У Вараші внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст
0
Читати далі
Легковий автомобіль, ремонт приміщення ЦНАПу та ліфтів у Рівному: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині затримано правоохоронця, який налагодив схеми уникнення мобілізації
0
Читати далі
росія навряд чи спроможна захопити Харків без додаткових сил, але прагне заволодіти Вовчанськом
0
Читати далі
Чи потрібно українським дітям за кордоном ходити у дві школи: відповідь МОН
0
Читати далі
На Рівненщині затримали агента фсб, який готував ракетні удари по області
0
Читати далі
Спортсмен з Рівненщини здобув дві нагороди на чемпіонаті Європи.
0
Читати далі
На Рівненщині трирічний хлопчик випав із вікна
0
Читати далі
Чи будуть введені обмеження електропостачання в Україні
0
Читати далі