Які професії обрали для себе демобілізовані учасники АТО у Рівному?

Які професії обрали для себе демобілізовані учасники АТО у Рівному?
0
Які професії обрали для себе демобілізовані учасники АТО у Рівному?

У Рівненському міському центрі зайнятості близько 40 демобілізованих військовослужбовців - учасників антитерористичної операції були учасниками «Дня інформування» за принципом «під єдиним дахом».

Усі учасники «Дня інформування» зібралися для єдиної мети – активізувати соціальну та психологічну підтримку демобілізованих військовослужбовців – учасників антитерористичної операції, які перебувають на обліку в Рівненському міському центрі зайнятості.

Принцип проведення «Дня інформування» «під єдиним дахом» дає можливість в одному місці отримати учасникам заходу максимум інформації. Під час проведення «Дня інформування» відвідувачі могли отримати не тільки консультації громадських організацій та управлінь місцевих органів влади, а й пройти психодіагностику.

Військовослужбовці, яких цікавили питання професійного навчання, мали можливість поспілкуватися з представниками Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, де безкоштовно можна отримати другу професію чи підвищити кваліфікацію за уже набутою.

У рамках проведення Дня інформування для бувших військовослужбовців відбувся ярмарок вакансій. Тринадцять роботодавців міста (ТОВ БаДМ, ПрАТ Агроресурс, КАТП 1728, РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал»", ПМП НВФ «Продекологія», Рівненський слідчий ізолятор, ТзОВ «Хлібодар», ВЧ А – 1671, ПАТ «Рівне-Авто», ТзОВ «Західбудцентр», Рівненська дирекція УДППЗ «Укрпошта», ТзОВ фірма "Кріогенсервіс" представили близько 50 вакансій.

Це – водії автотранспортних засобів, електрогазозварники, слюсарі з механоскладальних робіт, інженери – електроніки та інженери – конструктори, формувальники тіста та укладальники хлібобулочних виробів, слюсарі – електрики з ремонту електроустаткування, оператори лінії у виробництві харчової продукції, токарі – розточувальники тощо.

Після попередньої співбесіди з роботодавцями та заочного знайомства з підприємствами й обов’язками, близько двадцяти потенційних претендентів на вільні вакансії домовилися про зустріч на підприємствах, безпосередньо на робочих місцях.

До слова, з початку 2017 року до Рівненського міського центру зайнятості звернулося 58 осіб, які брали участь в антитерористичній операції.

 

 

0
# професії # Рівненський ЦЗ # День інформування # демобілізовані
Читайте також
1182
Що врятувало рівненські профучилища від ліквідації?
Робочі професії нині в ціні
0
Читати далі
1309
Якими є найзатребуваніші професії на Рівненщині?
Навчальний центр Рівненської Державної служби зайнятості знає відповідь
0
Читати далі
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі