Чері Тігго 7 2019: що нового

Чері Тігго 7 2019: що нового
0
Чері Тігго 7 2019: що нового

Новий Chery Tiggo 7 2019 модельного року в Рівному продається за 17 тисяч доларів у офіційного дилера. Це зовсім невеликі гроші для нового кросовера без пробігу з офіційною гарантією на 100 тисяч пробігу. Досвід експлуатації автомобілів Чері в Україні, перевірений сайт з запчастинами та якісно інший підхід компанії до лінійки паркетників змушують багатьох задуматися про покупку, чи принаймні тест-драйв.

Новий Chery Tiggo 7, все, що треба знати

На початку року поява нового китайського кросовера викликала справжній ажіотаж. Українські квоти на автомобіль було вичерпано за декілька тижнів продажів, але з КНР прибули нові партії. Машина збирається виключно в Китаї, а якість збірки та рівень інженерної підготовки вже не той, що був десять років тому.

Але є і певні мінуси. Досі виробник не пропонує повнопривідної версії, на нашому ринку доступний лише один бензиновій чотирициліндровий двигун з турбіною потужністю 152 сили, з крутним моментом 205 Н∙м. Можливі постачання другого двигуна, це дволітровий атмосферний мотор потужністю 122 сили. У парі з цим двигуном доступна лише 6-ступенева механічна КПП, а турбомотор комплектується роботизованою трансмісією, що відома бо декільком моделям Форд, Рено Меган, дизельний Рено Дастер.

Перші відгуки про роботизовану коробку дуже схвальні, а інженери пророкують їй ресурс до 300 тисяч км до капітального ремонту. Навіть кажуть, що робот надійніше за роботи DSG від VAG. В експлуатації трансмісія не капризує та просить лише заміни мастила через 50 тисяч пробігу. 

Навіть в базовій комплектації Тігго 7 оснащений 17-дюймовими легкосплавними дисками, всіма засобами безпеки, кондиціонером, непоганою мультимедійною системою, аудіопідготовкою на 4 динаміки та електропіднімачами скла на всіх чотирьох дверях. Щоправда, базова комплектація доступна лише з атмосферним мотором та механічною трансмісією. Трохи дорожче буде коштувати комплектація Luxury, яка відрізняється турбодвигуном та роботизованою трансмісією, панорамним дахом та аудіосистемою на 6 динаміків.

Теоретично задньопривідний автомобіль має гарно почуватися в місті, бо отримав кліренс у 210 мм, кути заїзду та з'їзду 24,7 та 29 градусів відповідно. Просторий шкіряний салон, багажник місткістю 415 літрів, технологічне обладнання та сучасний дизайн кузову, безумовно, привернуть увагу до кросовера шанувальників не надто дорогої, але нової техніки.

 На правах реклами

0
i-серфінг
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі