"Кардинал-Рівне" переміг в останній домашній грі сезону

1
"Кардинал-Рівне" переміг в останній домашній грі сезону

У заключній домашній грі сезону “Кардинал-Рівне” порадував своїх уболівальників вольовою перемогою над принциповим суперником – львівською “Енергією”. Три очки рівнянам приніс точний удар Віктора Кравцова, для якого цей гол став 9-м у чемпіонаті.

 

У це важко повірити, але до сьогодні “Кардинал-Рівне” не знав смаку перемог у семи поспіль матчах чемпіонату. Не рахуючи технічної перемоги над “Титаном”, востаннє рівняни перемагали 16-го березня цього року. У Хмельницькому. Після цього були дві нічиїх з “ХІТом” і одна з “Енергією”. А також – чотири поразки (по дві – від “Урагана” та “Продексіма”). Тому на заключну домашню гру сезону підопічні Станіслава Гончаренка вийшли з єдиною метою – порадувати вболівальників успіхним результатом і подякувати тим самим за палку підтримку впродовж усього сезону.

Як і раніше, проти “Енергії” не зіграли травмовані Олександр Сіріцький, Павло Концеба, Ігор Салтанов. А Сергій Кравчук хоч і з’явився на лаві запасних – на майданчик так і не вийшов. З двома серйозними кадровими втратами прибули до Рівного і гості. Не зуміли зіграти Тарас Кузь і Степан Струк.

Можливо, саме кадрові втрати і стали причиною невиразної атакувальної гри команд у першому таймі. Якщо “Кардинал-Рівне” принаймні намагався постійно йти вперед і загострювати ситуацію біля воріт Андрія Пітулі, то в “енергетиків” гра в атаці не йшла взагалі.

Значно пожвавішала гра після перерви. Особливо після того, як Віктор Кравцов у середині другого тайму у боротьбі з одразу кількома опонентами зумів замкнути прострільну передачу з правого краю – 1:0. Автор асисту у цьому епізоді – Андрій Ардашніков. А розпочав результативну атаку – Владислав Корнєв.

Після цього команда Валерія Легчанова одразу перейшла на гру з п’ятим польовим. І лише Максим Мануйленко міг двічі забивати у вже порожні ворота львів’ян – мимо.

Біля протилежних воріт впевнену гру демонстрував Ярослав Морикишка. А коли і він був безсилим – команду двічі рятував каркас воріт.

У підсумку рівняни вистояли, завершивши заключну домашню гру перемогою. Тим самим команда Станіслава Гончаренка перекреслила усі навіть математичні шанси “Енергії” на завоювання медалей Екстра-ліги у нинішньому сезоні. Більше того, якщо “енергетики” не виграють бодай однієї з двох заключнгих матчів чемпіонату – ризикують поступитися рівнянам четвертою позицією у турнірній таблиці.

Прес-служба МФК “Кардинал-Рівне”

1
Спорт # футзал Рівне # Екстра ліга # Кардинал РІвне # СК Енергія
Читайте також
1175
"Кардинал-Рівне" останній на Lviv Open Cup
"Кардинал-Рівне" посів останнє місце на Lviv Open Cup-2019
0
Читати далі
1149
"Кардинал-Рівне" не побореться за медалі Lviv Open Cup
У заключному матчі групового етапу товариського турніру Lviv Open Cup наша футзальна команда «Кардинал-Рівне» поступилися сумському FoodCentre-СумДУ.
0
Читати далі
1403
"Кардинал-Рівне" на Lviv Open Cup стартував з поразки
У рамках товариського турніру Lviv Open Cup сьогодні команда Станіслава Гончаренка поступилася чемпіонат України.
0
Читати далі
1524
"Кардинал-Рівне" поступився у повторному матчі проти "Рекорда"
У повторній грі проти чемпіонів Польщі у Бєльсько-Бялій футзальний «Кардинал-Рівне» зазнав поразки - 2:5.
1
Читати далі
1550
"Кардинал-Рівне" обіграв чемпіонів Польщі
Сьогодні у стартовому поєдинку тренувального міні-збору "Кардинал-Рівне" у Бєльсько-Бялій обіграв діючих чемпіонів Польщі - BTS Rekord.
0
Читати далі
1396
"Кардинал-Рівне" їде на Lviv Open Cup
За два тижні, 28 серпня, у Львові стартує ювілейний десятий турнір Lviv Open Cup.
0
Читати далі
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі