"Кардинал-Рівне" розгромили в Івано-Франківську

0
"Кардинал-Рівне" розгромили в Івано-Франківську

Ураган і Кардинал закривали програму першого туру фінального раунду Екстра-ліги, який вийшов максимально результативним. ХІТ встиг розгромити Титан з рахунком 6:1, а Продексім забив 10 (!) «сухих» голів у ворота Енергії – 10:0!

Тим не менш, в Івано-Франківську очікувалася більш драматична гра, адже у двох попередніх матчах цього сезону Дракони не змогли здолати Кардиналів (4:5, 4:4). Власне кажучи, події, які відбувалися у першому таймі, тільки підтвердили ці здогадки.

Але почнемо з того, що відбувалося перед матчем. Голкіпер Драконів, Володимир Кардаш, отримав нагороду найкращого гравця Екстра-ліги у квітні, ставши першим воротарем, який отримав це визнання у звітному сезоні.

До речі, місце у воротах Драконів зайняв Роман Колток, який, забігаючи трішки вперед, провів гру на відмінно. Зазначимо, що гр. почалася дуже динамічно, а вже на першій хвилині матчу міг забивати Фаренюк, який зіграв в стінку з Федюком, та пробиваючи з гострого кута, влучив у кіпера Кардиналів, Свинарчука. До речі, в цьому матчі головний тренер команди з Рівного, Станіслав Гончаренко, міг розраховувати тільки на дев’ять польових гравців та одного голкіпера.

Але вже у наступній атаці, на 75 секунді матчу Фаренюк виправився, замкнувши простріл Кордоби з правого флангу – 1:0. До речі, Артем відзначився вперше за три зустрічі, якщо говорити виключно про Екстра-лігу.

Кардинал досить швидко прийшов до тями, відзначившись дальніми ударами Поночовного, Салтанова і Ардашнікова, більшість з яких пройшли повз ворота Колтка. Але також команді Гончаренка вдалося створити класний момент, коли Кравчук, пробиваючи з лівого краю штрафного майданчика, поцілив у стійку воріт Драконів.

В такий ситуації нашій команді вкрай необхідно було забивати другий м’яч, враховуючи ще й те, що Кардинали пішли грати з п’ятим польовим. І на 17-й хвилині матчу Кордоба, після передачі від Федюка з ауту, пробив точнісінько у кут воріт Свинарчука – 2:0. До речі, голкіпер Кардиналів декілька разів рятував свою команду, коли Фаренюк і Лебідь розстрілювали його майже впритул, але цього разу виявився безсилим.

Але Кардинали змогли скоротити розрив у рахунку ще в першому таймі, коли під час розіграшу «5 в 4» Ардашніков віддав на Мануйленка, а той пробив майже у порожні ворота – 2:1. Власне кажучи, саме з таким рахунком і закінчився перший тайм цього матчу.

Другий тайм розпочався з удару Поночовного у кут воріт Колтка, але Роман зреагував просто блискуче. Мабуть, вирішальним епізодом в цьому матчі став гол Лебідя на 23-й хвилині. Свинарчук помилився на виході з воріт, м’яч відскочив до Шеремети, а той віддав у центральну зону на Лебідя, який більярдним ударом, влучив точнісінько у кут воріт, забивши третій гол у сезоні – 3:1.

Кардинал майже одразу відповів контрвипадом, який завершував Мануйленко пострілом з правого флангу, але у площину не влучив.

Через деякий час Кардинал пішов грати 5 в 4. Але це майже одразу призвело до голу у ворота гостей. Басич забарився з м’ячем біля воріт Урагану, у підсумку Цілик м’яч підхопив, ефектно обіграв опонента в центрі поля і вийшовши віч на віч з Ардашніковим, який залишився біля своїх воріт, точно пробив тому поміж ніг – 4:1.

Через декілька хвилин Салтанов вийшов по лівому флангу сам на сам з Колтком, але пробиваючи у дальній кут, влучив у стійку. Як бачите, свої моменти підопічні Гончаренка реалізовували не кращим чином, а от Дракони своїми можливостями користалися майже на 100%.

За десять хвилин до кінця матчу, Кардинал непогано комбінував біля воріт Драконів, але Горпинич пробив прямо у руки Колтку, а Роман ударом від власних воріт, забив свій третій гол у сезоні – 5:1.  Що цікаво, Шеремета, Моспан і Лебідь – забили рівно стільки ж.

Через хвилину Шеремета віддав зі своєї половини поля на Микитюка, а Микола, обробивши м’яч, з розвороту з лівої ноги пробив у верхній кут воріт, які на той момент захищав Поночовний – 6:1.

Далі – більше. Цілик відібрав м’яч у Поночовного і з лівого флангу пробив у ближній кут, оформивши дубль – 7:1.

Гра заспокоїлися, а наступний момент виник лише через декілька хвилин, коли Мануйленко пробив з дальньої дистанції, а м’яч просвистів над поперечиною. Після цього Ардашніков не реалізував вихід сам на сам з Колтком, який своєчасно вийшов з воріт.  

В кінці зустрічі Ураган пішов грати з п’ятим польовим, але більше голів глядачі, які зібралися на трибунах спорткомплексу КФВ, не побачили. 7:1 – Ураган бере впевнений реванш за попередні невдалі матчі з Кардиналами.

Прес—служба НФК Ураган

0
Спорт # футзал Рівне # Екстра ліга # Кардинал РІвне # МФК Кардинал # Івано Франківськ Ураган
Читайте також
1175
"Кардинал-Рівне" останній на Lviv Open Cup
"Кардинал-Рівне" посів останнє місце на Lviv Open Cup-2019
0
Читати далі
1149
"Кардинал-Рівне" не побореться за медалі Lviv Open Cup
У заключному матчі групового етапу товариського турніру Lviv Open Cup наша футзальна команда «Кардинал-Рівне» поступилися сумському FoodCentre-СумДУ.
0
Читати далі
1403
"Кардинал-Рівне" на Lviv Open Cup стартував з поразки
У рамках товариського турніру Lviv Open Cup сьогодні команда Станіслава Гончаренка поступилася чемпіонат України.
0
Читати далі
1524
"Кардинал-Рівне" поступився у повторному матчі проти "Рекорда"
У повторній грі проти чемпіонів Польщі у Бєльсько-Бялій футзальний «Кардинал-Рівне» зазнав поразки - 2:5.
1
Читати далі
1550
"Кардинал-Рівне" обіграв чемпіонів Польщі
Сьогодні у стартовому поєдинку тренувального міні-збору "Кардинал-Рівне" у Бєльсько-Бялій обіграв діючих чемпіонів Польщі - BTS Rekord.
0
Читати далі
1396
"Кардинал-Рівне" їде на Lviv Open Cup
За два тижні, 28 серпня, у Львові стартує ювілейний десятий турнір Lviv Open Cup.
0
Читати далі
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі