Рівнеоблрада знову оголосила конкурс до складу постійної поліцейської комісії

Рівнеоблрада знову оголосила конкурс до складу постійної поліцейської комісії
0
Рівнеоблрада знову оголосила конкурс до складу постійної поліцейської комісії

Сьогодні, 23 серпня, розпочався прийом документів від кандидатів до складу постійної поліцейської комісії Управління поліції охорони в Рівненській області. Такі комісії створюються у територіальних органах поліції, до яких, відповідно до законодавства, обласна рада обирає двох представників від громадськості.

Прийом документів триватиме до 23 вересня 2019 року включно.  За Законом  України «Про Національну поліцію» (стаття 51) представники від громадськості повинні обиратись з-поміж осіб, які мають бездоганну репутацію, високі професійні та моральні якості, суспільний авторитет.

На сайті обласної ради розміщений перелік документів, які необхідно подати. Серед них – і лист-клопотання фізичної або юридичної особи на ім’я голови обласної ради з пропозицією ввести дану особу до складу поліцейської комісії.

Крім того, кандидат має надати документи, які, на його думку, підтверджують його бездоганну репутацію, високі професійні та моральні якості та суспільний авторитет.

Після завершення прийому документів кандидатури будуть винесені на розгляд сесії обласної ради.

0
Найцікавіші матеріали
У Рівному під колесами авто загинув пішохід, який перебігав дорогу у невстановленому місці
0
Читати далі
Осіб, які вчинили теракт поблизу ТЦ у Рівному, затримано
0
Читати далі
У Рівному знову здорожчає проїзд
0
Читати далі
На Рівненщині викрили злочинну групу, яка виготовляла та збувала наркотичні речовини
0
Читати далі
На Рівненщині перевіряють освітні заклади щодо зарахування абітурієнтів призовного віку
0
Читати далі
Поліція працює на місцях обстрілів Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який ввозив авто під виглядом гуманітарної допомоги
0
Читати далі
Рівненщина зазнала наймасштабнішої атаки за час повномасштабної війни
0
Читати далі
У Вараші районі потонув 14-річний хлопець
0
Читати далі