«ЛЮДИ ДЛЯ ЛЮДЕЙ»: про соціальних працівників зняли міні-серіал

«ЛЮДИ ДЛЯ ЛЮДЕЙ»: про соціальних працівників зняли міні-серіал
0
«ЛЮДИ ДЛЯ ЛЮДЕЙ»: про соціальних працівників зняли міні-серіал

До професійного свята – Дня працівника соціальної сфери, який цьогоріч випадає на 7 листопада, у Головному управлінні Національної соціальної сервісної служби в Рівненській області вирішили привітати колег у форматі міні-серіалу.

«В доповнення до багатьох слів привітань та вдячності, які ще будуть лунати, хочемо розповісти для аудиторії кілька реальних історій реальних людей.

Вони працюють з пенсіонерами, одинокими, з дітками та дорослими які мають інвалідність, допомагають потеріплим від домашнього насильства, безхатченкам та іще дуже багатьом категоріям громадян, які опинились у скрутних обставинах... При цьому і самі не втрачають віри у добро, мають невичерпне терпіння та співчутливість!», – пояснюють задум проекту в Нацсоцслужбі.

Зокрема, героями серій стали фахівці соціальної сфери, які працюють з різними категоріями громадян. На відео вони розповідають про радощі, складнощі і особливості роботи, діляться думками і життєвими висновками, а наприкінці кожного ролику працівників соціальної сфери вітає керівниця ГУ Нацсоцслужби в області Юлія Шигорева.

Наприклад, героями міні-серіалу стали: Ольга Тарасюк, яка 36 років працює в Мирогощанському психоневрологічному інтернаті, Галина Жадан, яка 12 років працює соціальним працівником Здолбунівського територіального центру, Лариса Веретіна, яка працює соціальним працівником Рівненський міський центр комплексної реабілітації «Крок», Алла Дорошева, яка працює з безхатченками в КЗ "Рівненський обласний центр з надання соціальних послуг" РОР, Світлана Мельник, яка працює спеціалістом у відділі соціального захисту населення Олександрійської сільської ради, а також вийде заключна серія із психологинею Людмилою Гуляйгродською Рівненський центру соціально-психологічної допомоги.

Відео можна переглянути за посиланням: https://www.youtube.com/channel/UC4oqvX0effeBRqGZFFAjMig 

0
Суспільство
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі