Махав пістолетом: у Рівному поліція затримала озброєного чоловіка

Махав пістолетом: у Рівному поліція затримала озброєного чоловіка
0
Махав пістолетом: у Рівному поліція затримала озброєного чоловіка

У Рівному патрульні затримали озброєного чоловіка. Передувала цьому погоня за ним, – повідомили Суспільному у пресслужбі та уточнили, що він погрожував пістолетом.

«Інцидент трапився у неділю, 23 травня, у дворі будинків поблизу центрального автовокзалу. Поліцію викликали о 16:10, заявник зазначив, що чоловік має при собі зброю», – повідомила речниця патрульної поліції області Оксана Юрченко.

Екіпаж тактико-оперативного реагування помітив чоловіка на вулиці Київській біля 44-го будинку. Речниця каже, що, побачивши поліцейське авто, рівнянин почав утікати. Його наздогнали у дворах.

«
Чоловік дістав предмет, зовні схожий на пістолет та почав розмахувати ним у різні сторони та у напрямку поліцейських. Оскільки у дворах була значна кількість перехожих, то патрульні прийняли рішення не застосовувати табельну вогнепальну зброю та продовжили переслідування», – каже Оксана Юрченко.

Речниця додала, що чоловік ігнорував команди кинути зброю. Його патрульні змогли наздогнати та повалити на землю на території сусіднього двору.

«Особу було затримано із застосуванням фізичної сили, тілесних ушкоджень він не отримав і медичної допомоги не потребував. Затриманим виявився 23-річний рівнянин. На місце працівники ТОР викликали слідчих», – каже Оксана Юрченко.

У пресслужбі Нацполіції області Суспільному повідомили: у чоловіка виявили пристрій для відстрілу гумових куль. Його вилучили та направили на експертизу.

«Чоловік пояснив правоохоронцям, що почав утікати, адже боявся, що йому завдадуть тілесних ушкоджень і він нібито не впізнав поліцію. Відомо, що раніше він притягався до кримінальної відповідальності за ухилення від призову, йому призначили іспитовий строк. Після повторного ухилення його оголосили у розшук вдруге», – каже речниця поліції області Марія Юстицька.

Пресофіцерка додала, що за фактом незаконного поводження зі зброєю відкрили кримінальне провадження.

0
Кримінал
Найцікавіші матеріали
Ремонт набережної, реконструкція котельні й портативний РЕБ: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині працівниця лікарні за хабарі продовжувала довідки про інвалідність
0
Читати далі
«Укрпошта» анонсувала нову марку із серії «русскій воєнний корабль … !»
0
Читати далі
Деякі партнери вже надали Україні зброю з дозволом бити по об'єктах у росії
0
Читати далі
У Сарненському районі загинув мотоцикліст
0
Читати далі
Естонський депутат, який на велосипеді збирає гроші на ЗСУ, завітав на Рівненщину
0
Читати далі
Види кредитів для бізнесу
0
Читати далі
Україна відступить від зобов'язань у межах Європейської конвенції з прав людини
0
Читати далі
Коли застосовують зубний протез метелик і в чому його переваги: розбираємося в технології
0
Читати далі