На «Авангарді» у Рівному вкладають футбольний газон (ФОТО)

На «Авангарді» у Рівному вкладають футбольний газон (ФОТО)
0
На «Авангарді» у Рівному вкладають футбольний газон (ФОТО)

На стадіоні «Авангард» у Рівному готуються стелити футбольний газон. Як повідомляє Суспільне, вже цього тижня розпочнуть вкладати геотекстиль з ворсом, який згодом засіють травою, відтак покриття буде штучно-натуральним. Будівельники вже облаштували стіни та каркас східної трибуни, над західною влаштовують плити перекриття.

Керівник проекту реконструкції «Авангарду» Андрій Конашко
журналістам пояснив: газон влаштують на піщану основу, засиплють ще 35 міліметрів піску, посіють траву, яка згодом має бути вище самого текстилю.

На стадіон завезли 29-рулонів геотекстилю і цього тижня львівська фірма «Динамо-Інвест» розпочне його вкладання. Піщану основу, під якою знаходиться система обігріву та автоматичного поливу, будівельники вже підготували.

Під західною трибуною над майбутніми роздягальнями для футболістів у вівторок, 3 серпня, вклали бетонні плити.

«По західній трибуні тривають роботи по влаштуванню плит перекриття, готуємося до облаштування фундаментної плити центральної частини», – розповідає керівник проекту.

На східній трибуні звели стіни і каркас. Будівельники облаштовують фасад та внутрішні приміщення. За словами Андрія Конашка, там влаштовують внутрішні мережі та герметизують стики плит сидінь.

Керівник проекту реконструкції «Авангарду» розповідає: постійно контактує з інспекторами Української асоціації футболу, які вносять свої корективи. Так, зокрема, додали ще одну душову, спеціально для арбітрів жінок.

У Рівненській міській раді, яка є замовником реконструкції, сподіваються, що у 2022-му році на стадіоні вже можна буде змагатися.

«Ми сподіваємося, що продовження реконструкції нашого стадіону не займе багато часу, і вже весною матчі українського чемпіонату будемо зустрічати і підтримувати наш «Верес» на нашому рідному стадіоні», – коментує міський голова Рівного Олександр Третяк.

Нагадаємо, загальна кошторисна вартість «Авангарду» у цінах станом на 17 липня 2018-го року складала 212,3 мільйона. Після коригування – уже 549,3 мільйона.

0
Суспільство
Найцікавіші матеріали
У Рівному затримали наркозбувача
0
Читати далі
Ремонт набережної, реконструкція котельні й портативний РЕБ: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині працівниця лікарні за хабарі продовжувала довідки про інвалідність
0
Читати далі
«Укрпошта» анонсувала нову марку із серії «русскій воєнний корабль … !»
0
Читати далі
Деякі партнери вже надали Україні зброю з дозволом бити по об'єктах у росії
0
Читати далі
У Сарненському районі загинув мотоцикліст
0
Читати далі
Естонський депутат, який на велосипеді збирає гроші на ЗСУ, завітав на Рівненщину
0
Читати далі
Види кредитів для бізнесу
0
Читати далі
Україна відступить від зобов'язань у межах Європейської конвенції з прав людини
0
Читати далі