На Рівненщині працівники РДА вислідкували злодійку, що поцупила гаманець

На Рівненщині працівники РДА вислідкували злодійку, що поцупила гаманець
0
На Рівненщині працівники РДА вислідкували злодійку, що поцупила гаманець

Вчора, 8 серпня, працівників Здолбунівської РДА попередили їхні колеги зі Здолбунівського районного територіального центру соцобслуговування про прикрий випадок. Жіночку зловили, коли вона нишпорила у речах працівників, але нічого не встигла вкрасти. Її фото просто поширили між колегами.

Доброго дня! Сьогодні о 8.00 год ранку в нашій установі стався прикрий випадок. Можете дати оголошення, щоб попередити інших.

Увага! м.Здолбунів. Крадійка! Жіночка ходить по держав. та інших установах, шукаючи типу психолога. Тим часом заходить у кабінети і нишпорає по сумках працівників при їх тимчасовій відсутності. Має вигляд охайний, кажуть ,що не місцева. Знаходиться ,мабуть, у складній життєвій ситуації, якщо пішла на такий вчинок. Будьте уважні! Відходячи від свого робочого місця, не залишайте свої речі без догляду!

Наш колектив соціальної служби буде вам вдячний за попередження своїх колег в інших установах

Того ж дня, у Здолбунівській РДА у працівниці був поцуплений гаманець. Вона залишила його у сумочці і на кілька хвилин вийшла з кабінету, не замкнувши його. Викликали поліцію та написали заяву. Звичайно, про інцидент знав увесь колектив Здолбунівської РДА, так як і про попередження від «Терцентру».

Сьогодні, близько 12.00 один з працівників РДА на вул. Ясній побачив жінку, яка була дуже схожа на ту, що попередньо бачив на фото. Він зателефонував до секретаря голови, майбутній чоловік якої працює у Здолбунівській поліції, і повідомив про це. Працівниця попросила прослідувати за жінкою, а в цей час розповіла про інцидент нареченому з поліції та показала фото жінки. Як виявилось, ця жінка вже неодноразово потрапляла в поле зору правоохоронців, тому один з працівників поліції відразу вирушив до вул. Ясна.

На залізничному мості працівник поліції наздогнав працівника РДА, який продовжував слідувати за жінкою. Вона не чинила супротиву і пройшла з полісменом в приміщення вокзалу. У сумочці жінки знайшли гаманець та речі, поцуплені у працівниці РДА.

Начальник Здолбунівського відділення поліції Острозького відділу поліції ГУНП в Рівненській області Сергій Криса:

Жінка - уродженка Житомирщини, «гастролерка». Неодноразово потрапляла в поле зору правоохоронців. Наразі тривають слідчі дії. Поліція дякує небайдужим здолбунівчанам, які допомогли зупинити протиправні дії громадянки

За матеріалами - Здолбунів City

0
Кримінал
Найцікавіші матеріали
У Вараші внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст
0
Читати далі
Легковий автомобіль, ремонт приміщення ЦНАПу та ліфтів у Рівному: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині затримано правоохоронця, який налагодив схеми уникнення мобілізації
0
Читати далі
росія навряд чи спроможна захопити Харків без додаткових сил, але прагне заволодіти Вовчанськом
0
Читати далі
Чи потрібно українським дітям за кордоном ходити у дві школи: відповідь МОН
0
Читати далі
На Рівненщині затримали агента фсб, який готував ракетні удари по області
0
Читати далі
Спортсмен з Рівненщини здобув дві нагороди на чемпіонаті Європи.
0
Читати далі
На Рівненщині трирічний хлопчик випав із вікна
0
Читати далі
Чи будуть введені обмеження електропостачання в Україні
0
Читати далі