Низка підприємств Рівненщини отримуватимуть газ із обмеженою націнкою

Низка підприємств Рівненщини отримуватимуть газ із обмеженою націнкою
0
Низка підприємств Рівненщини отримуватимуть газ із обмеженою націнкою

Міністерство аграрної політики оприлюднило список виробників «соціальних» продуктів, які зможуть отримувати для своєї роботи природний газ внутрішнього видобутку з обмеженою 25% націнкою.

Загалом у списку налічується 6 тис. 803 назви виробників соціально значущих продуктів. Серед них є і підприємства з Рівненщини.

До переліку увійшли усі підприємства Рівненщини, основний вид діяльності яких виробництво молока, хліба, борошна, яєць курячих,  м'яса птиці та олії соняшникової. Приміром, серед борошномельних є ТОВ «Рівне-Борошно», хлібопекарські виробники – ТДВ «Поліссяхліб», ТзОВ «ХЛІБОДАР», ТзОВ «Кузнецовський хлібозавод» та інші. Серед молокопереробних, наприклад, ТзОВ «Радивилівмолоко», ПРАТ «Дубномолоко». Також є ряд підприємств, що  утримують птицю: СФГ «Крупецьагроптиця», ТзОВ «Маяк-3» та інші.

Нагадуємо, 31 грудня 2021 року міністр агрополітики Роман Лещенко підписав із виробниками соціально значущих продуктів харчування меморандум щодо стабілізації цін на природний газ власного видобутку, документ обмежує націнку на енергоресурс, що видобувся в Україні, на рівні 25%.

0
Суспільство
Найцікавіші матеріали
На Рівненщині побільшає шкільних автобусів
0
Читати далі
На Рівненщині працівниця ТЦК за 13 тисяч доларів допомагала військовозобовʼязаному уникнути мобілізації
0
Читати далі
На Рівненщині жінка підпалила траву і сама загинула в полум’ї
0
Читати далі
Німеччина замовила для України ще 17 систем IRIS-T — Шольц
0
Читати далі
У Квасилові біля очисних станцій підпалили траву
0
Читати далі
Які підприємства Рівненщини вже долучилися до Національного кешбеку
0
Читати далі
У Рівному стартує пілотний проєкт з підготовки водійок вантажівок
0
Читати далі
Міський голова Острога відповів на зауваження місцевої жительки кулаками: деталі інциденту
0
Читати далі
Як вибрати ролики для дитини: поради для батьків
0
Читати далі