«Олімпійське літо» стартувало в «Агатівці»

«Олімпійське літо» стартувало в «Агатівці»
0
«Олімпійське літо» стартувало в «Агатівці»

Черговий раз «Олімпійське літо» збирає своїх прихильників на спортивних майданчиках. Цього разу діти, які відпочиваютьу дитячому закладі оздоровлення та відпочинку санаторного типу «Агатівка», що в с. Симонів Гощанської ТГ, зібрались для участі у фізкультурно-оздоровчих заходах.А допомагає їм в організації такого дозвілля комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Спільно з Відділенням НОК України в Рівненській області, вони щороку проводять тут різноманітні спортивні активності.

Нинішні старти були досить багаточисельними, адже на майданчик вийшло одразу шість команд. Перед початком змагань всі учасники, у супроводі вихователів, одягнених в шати давньогрецьких богів та пишні вінки, пройшли урочистою ходою з прапором Національного олімпійського комітету України та табличками з назвами команд. А далі, після короткого інструктажу, судді оголосили старт спортивних баталій.

У ході естафет кожен колектив досить впевнено проходив дистанції. Для успішноговиступу в загальнокомандному заліку їм потрібно було показати хороші результати в 5 естафетах. Решта дітей, хто не потрапив до складу команд, активно вболівали за своїх фаворитів.

Найуспішнішою цього разу стала команда «Церберів». Вони продемонстрували по-справжньому злагоджену роботу, не порушуючи правила. Це й дозволило їм посісти перше загальнокомандне місце.

0
Спорт
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі