Партією «Батьківщина» на Рівненщині керуватиме нардеп Сергій Євтушок

Партією «Батьківщина» на Рівненщині керуватиме нардеп Сергій Євтушок
0
Партією «Батьківщина» на Рівненщині керуватиме нардеп Сергій Євтушок

Півтора тижні тому на бюро обласної партійної організації Микола Кучерук склав свої повноваження й запропонував партійному керівництву призначити очільником партії в області саме Сергія Євтушка.

Відповідь зі столиці не забарилася і вже 15 лютого до Рівного приїхали народні депутати України, заступники голови партії Сергій Соболєв, Іван Крулько, Вадим Івченко та Сергій Євтушок.

Під час зустрічі з журналістами, гості розповіли про призначення Сергія Євтушка в.о. голови Рівненської обласної організації ВО «Батьківщина».

Коментуючи це рішення, Сергій Соболєв наголосив:

«Ми всі вже давно спостерігаємо, як молоді політики приходять до влади. Однак через брак досвіду вони роблять помилку на помилці. Саме через це уже й найбільша фракція за всю історію незалежності України в парламенті перестала бути монобільшістю. Тому членами партії «Батьківщина» є лише професіонали. Переконаний, що новий керівник обласного осередку поєднує в собі досвід та молодість. Адже Сергій Євтушок уже встиг проявити себе на посаді міського голови Сарн. Двічі був обраний народним депутатом та відстоював у парламенті інтереси свого краю та українців. На Сарненщині його чудово знають і поважають».

«Батьківщина» на Рівненщині займає лідируючі позиції. Адже люди бачать, що це не політичний проект, а сучасна політична сила, яка стоїть на захисті інтересів всіх громадян України. А призначення Сергія Євтушка лише сприятиме прогресу «Батьківщини» в області, переконаний Іван Крулько:

«Саме на Рівненщині «Батьківщина» має унікальну підтримку людей. Вибори у 2014 році були одними із найважчих для нашої партії. Адже Яценюк з командою тоді відкололися та почали розвивати власний проєкт. У той момент Юлія Тимошенко була щойно визволена із незаконного ув’язнення, яке здійснили за наказом Віктора Януковича. Тому партія була ослаблена. На тих виборах лише два мажоритарні округи в Україні змогли виграти представники нашої партії – округ на Сумщині та на Сарненщині, де переміг Сергій Євтушок. За цей час на Рівненщині «Батьківщина» неодноразово перемагала у місцевих виборах, демонструвала ріст підтримки людей. Впевнений так буде й далі».

У свою чергу Сергій Євтушок подякував колегам за підтримку, а Юлії Тимошенко за довіру:

«Рівненщина в надійних руках політичної сили «Батьківщина», яка має 20-річний досвід, яка завжди відстоювала інтереси людей і пройшла тернистий шлях і Майданів, і політичних утисків, але завжди боролася за розвиток країни. Наша команда – поєднання досвіду та енергій, яка знає, що робити в складні часи. Я вдячний партії за надану мені можливість розвивати область, дякую лідеру «Батьківщини» – Юлії Тимошенко за високу довіру, своїм колегам, членам політради, заступникам і Миколі Кучеруку. Разом з усіма депутатами від села до обласної ради будемо боротися за кожного українця, за справедливі тарифи, за високі соціальні стандарти. Будемо формувати зріле, свідоме суспільство, яке розумітиме, кого вони обирають і для чого обирають. Свідомий політичний вибір принесе зиск кожному громадянину Рівненщини».

Вже екс-очільник обласної організації ВО «Батьківщина» Микола Кучерук теж привітав з призначенням Сергія Євтушка й повідомив, що лишається працювати в партії й далі:

«Мені приємно, що керівництво партії дослухалося до наших пропозицій й призначило в.о.голови саме Сергія Миколайовича. Адже це наш земляк, колишній міський голова Сарн, людина, яка допомогла розбудувати партію в області. Я ж хочу запевнити, що нікуди з політичного обрію не йду, лишаючись керівником фракції в обласній раді й буду працювати на благо партії.

Довідково:
Сергій Миколайович Євтушок – український громадський діяч, політик, народний депутат VIII та IX скликань Верховної Ради України (ВО «Батьківщина»).

Народився 13 листопада 1973 року у м. Сарни Рівненської області.

Навчався в Томському вищому військовому командному училищі зв'язку.

Отримав диплом спеціаліста з маркетингу Рівненського інституту слов'янознавства.

Здобув диплом магістра державного управління Львівського інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

Кандидат наук з державного управління Львівського регіонального інституту державного управління.

Трудовий шлях:

Із 2006 до 2010 рр. був депутатом Сарненської міської ради, керівником депутатської фракції «БЮТ»

У 2010-му році Сергій Євтушок обраний Сарненським міським головою.

У 2011-му отримав орден «За відвагу в надзвичайній ситуації» І ступеня.

У 2014-му призначений головою Сарненської райдержадміністрації, того ж року обраний народним депутатом України VIII скликання від Рівненщини.

Нині – народний депутат ВРУ IX скликання.

Перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України.

Член групи з міжпарламентських зв’язків з Республікою Казахстан .

Член групи з міжпарламентських зв’язків з Канадою.

У лютому 2021-го призначений головою Рівненського обласного осередку партії ВО «Батьківщина».

«Батьківщина» – це партія із 20-річним досвідом, по-справжньому надійна команда для складних часів і для мене велика відповідальність очолити наш осередок у рідній Рівненщині, – прокоментував своє призначення Сергій Євтушок. – Ми сконцентруємось на зміцненні осередку, підтримці та досягненні загальноукраїнських партійних цілей у напрямках соціальної політики й тарифної справедливості».

0
Політика
Найцікавіші матеріали
Коли застосовують зубний протез метелик і в чому його переваги: розбираємося в технології
0
Читати далі
У мережі вийшов новий трейлер гри S.T.A.L.K.E.R. 2 — у роковини катастрофи на ЧАЕС
0
Читати далі
Українці можуть залишатися у ФРН і з недійсним паспортом
Українці можуть залишатися у ФРН і з недійсним паспортом
0
Читати далі
Час Future Perfect Continuous в англійській мові: що потрібно про нього знати
Час Future Perfect Continuous в англійській мові: що потрібно про нього знати
0
Читати далі
Перепливли річку, щоб повернутися в Україну: прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону 
Перепливли річку, щоб повернутися в Україну: прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону 
0
Читати далі
Чим краще обробити рану: спиртом, йодом, перекисом водню чи хлоргексидином
0
Читати далі
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі