Після страшної ДТП поліція перевіряє Рівненські автовокзали: з 87 маршруток 27 порушень

Після страшної ДТП поліція перевіряє Рівненські автовокзали: з 87 маршруток 27 порушень
0
Після страшної ДТП поліція перевіряє Рівненські автовокзали: з 87 маршруток 27 порушень

На Рівненщині поліція вже перевірила маршрутки, що їдуть на Львів та Київ, а також автобуси, які перевозять заробітчан. Рейди продовжилися й сьогодні. Перевіряли транспорт на автовокзалах «Рівне» та «Чайка». 

Після Житомирщини, де поліція вже взялася відпрацьовувати своїх перевізників, до перевірок долучилися і на Рівненщині: Після жахливої ДТП поліція береться за перевізників

Патрульні працюють з представниками Укртрансбезпеки, перевіряють маршрутки і в будні і на вихідних. Причина посиленої безпеки на Рівненщині – аварія, у яку потрапила під Житомиром рівненська маршрутка «Київ-Рівне» і власником якої є 41-річний рівнянин. 

Маршрутка "Рівне - Київ" під Житомиром врізалась в фуру - 10 загиблих

Причини трагедії, у якій загинув водій маршрутки та дев’ять його пасажирів, інші 9 – травмувалися, ще з’ясовують слідчі. В свою чергу працівники Укртрансбезпеки кажуть про те, що водій маршрутки жодних документів на перевезення не мав. Окрім того, сам транспортний засіб був переобладнаний під маршрутку. У слідчих Житомирщини є інформація, що маршрутку пустили у рейс у технічно несправному стані, а самого водія допустили до довготривалої поїздки у стані втоми, пише Північ.інфо.

З метою посилення рівня безпеки пасажирських перевезень, окрім щільного патрулювання, вже на цьому тижні, планується 26 липня, буде проведена велика спільна нарада за участю поліцейських, представників Укртрансбезпеки та перевізників як регулярних, так і нерегулярних перевезень, – зазначає заступник голови ОДА Ігор Тимошенко.

Загалом за два дні перевірили 84 автобуси. Виявили 27 порушень. Патрульні кажуть, що найбільше порушень в документації мають перевізники нерегулярних перевезень. Адже їх маршрути важко відстежити. Та й в цілому про них відсутня будь-яка інформація, інформують з Рівненської ОДА.

 
0
Найцікавіші матеріали
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі