Північ Рівненщини під надійним захистом

Північ Рівненщини під надійним захистом
0
Північ Рівненщини під надійним захистом

Північний кордон України під надійним захистом.


Для посилення контролю із забезпечення недоторканості державного кордону на півночі продовжують проводитись комплексні заходи. Такі заходи покликані забезпечити захист національної безпеки на держрубежі та ефективно протидіяти правопорушенням в прикордонній смузі та контрольованих прикордонних районах.

 

Державна прикордонна служба України продовжує ефективно захищати український кордон. Для проведення заходів долучається персонал підрозділів охорони кордону спільно з іншими складовими Сил оборони України. У виконанні завдань поряд з іншими активно беруть участь й співробітниками Національної поліції та Служби безпеки України. Осторонь не залишаються й представники від органів місцевого самоврядування.

 

Напрямок кордону з білоруссю продовжує залишатись небезпечним. Кордон укріплюється. Проходять заходи з його подальшого інженерного облаштування. Поряд з цим відбувається й мінування території.
Держрубіж прикордонники бережуть за допомогою приладів візуального та радіолокаційного спостереження. Окремо кордон контролюється засобами цілодобового нагляду, окремо – елементами виявлення рухомих наземних об'єктів, які мають можливість визначати координати цілі, напрямок і швидкість їх руху. Функціонує сучасна й надійна система повітряного моніторингу, яку забезпечують камери віддаленого відеоспостереження, що дозволяють здійснювати дистанційний контроль за всією протяжністю держрубежу. Під час патрулювання річкових та озерних ділянок прикордонники активно використовують катери. Ведуть спостереження за водною поверхнею та прилеглою місцевістю, аби не допустити можливого незаконного перетинання кордону.

 

Нульовий рубіж Держави також під надійним захистом


Усі особи, що порушуватимуть чинне законодавство нестимуть належну відповідальність. Нагадаймо, що за порушення прикордонного законодавства вона може бути, як адміністративна, так і кримінальна.

Поряд з цим в прикордонні продовжують діяти режимні обмеження введені на час дії воєнного стану. Також для перебування в прикордонній смузі особи мають отримати відповідний документ. Держприкордонслужба України – прозора організація, що відкрита для взаємодії та діалогу з громадою та усіма зацікавленими сторонами. Тому в разі виявлення в прикордонні невідомих осіб, або бажані повідомити про вчинення правопорушення звертайтесь до найближчого прикордонного підрозділу.

 

Забезпечення недоторканості державного кордону – це безпека країни та всіх наших громадян. Це, без перебільшення, пріоритет держави.

0
VSE по туризму
Найцікавіші матеріали
росія бреше про «інсценування Україною і США ракетного удару по дітях»
0
Читати далі
У Рівному під час перевірки поліцейськими чоловік вдарив матір та вживав наркотики
0
Читати далі
На Рівненщині директор комунального підприємства вкрав 800 тисяч та втік за кордон
0
Читати далі
До 15 років за ґратами загрожує батькові за убивство сина на Рівненщині
0
Читати далі
У Рівному внаслідок ДТП загинув мотоцикліст
0
Читати далі
У Києві відкрили Меморіал пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу
0
Читати далі
Оновлення котелень та ремонт вулиць: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На півночі Рівненщині досі не ліквідували пожежу
0
Читати далі
На Рівненщині дівчина танцювала під російську музику біля портретів загиблих військових
0
Читати далі