Поліцейська-спортсменка завітала до школярів Ясногірки

Поліцейська-спортсменка завітала до школярів Ясногірки
0
Поліцейська-спортсменка завітала до школярів Ясногірки

Багато відкриттів, вражень та інших цікавих моментів сьогодні отримали учні Ясногірської  загальноосвітньої школи Вирівської територіальної громади. Адже, до них завітала довгоочікувана «Розминка від чемпіона», що традиційно проводить Спорт для всіх Рівненщини за підтримки Рівненське обласне відділення НОК України. Вибір відвідати цю громаду був не випадковий, адже саме вони стали найкращими на Рівненщині у Всесвітньому дні ходьби та обласному фестивалі з велоспорту «Велодень». Нагороди від організаторів для своєї спортивної громади отримав селищний голова Сергій Опалько.

Далі «Розминку» продовжила гостя сьогоднішнього шкільного свята спортсменка, поліцейська, майстер спорту України з гирьового спорту Оксана Рабош.

«Сама я родом із селища Степань. Так склалося, що поблизу жили тільки хлопці, з якими й дружила. Вони ходили на заняття з гирями й одного разу покликали мене за компанію. Зважилась спробувати – вийшло вдало. Так  у свої 13 років і захопилася! А вже у 16 стала майстром спорту України», - розпочала розповідь про свій шлях у гирьовий спорт  Оксана.

Атлетка розповіла, у яких змаганнях брала участь, як давалися їй численні перемоги та з якими проблемами стикалася. Наголосила на тому, наскільки корисний гирьовий спорт, адже формує поставу, зміцнює м’язи рук та спини. Після численних запитань-відповідей, Оксана провела з дітьми звичну для своїх тренувань розминку та майстер-клас. Адже, спеціально привезла для цього свої гирі.

Бажаючих випробувати власні сили було чимало!

Продовжилась зустріч «Олімпійською вікториною», де учні могли перевірити свої знання на спортивну тематику. За кожну правильну відповідь діти отримували брендовані сувеніри. Нагороди отримали і автори найкращих спортивних малюнків. А завершився захід тривалою фотосесією. Ймовірно, у недалекому майбутньому Вирівська ТГ матиме своїх чемпіонів з гирьового спорту! А десятий, ювілейний сезон «Розминки від чемпіона» йде ненадовго на канікули і вже у лютому продовжить свої мандри Рівненщиною.

0
Спорт
Найцікавіші матеріали
На Рівненщині чоловік вкрав у співмешканки 38 тисяч гривень
0
Читати далі
Для Рівненської СБУ треба нова машина: розповіли, для чого
0
Читати далі
На Рівненщині зʼявиться нова послуга - ліки Укрпоштою
0
Читати далі
СБУ затримала співорганізатора псевдожурналістських курсів
0
Читати далі
У Рівному затримали рецидивіста, який на замовлення фсб підпалив службовий пікап ЗСУ
0
Читати далі
31-річна державна реєстраторка підробила документи щодо реєстрації кіосків у Рівному
0
Читати далі
Більшість українців виступають проти територіальних поступок попри наступи окупантів — опитування
0
Читати далі
У Рівненському районі загинув водій скутера
0
Читати далі
Смерть жінки через спеку в поїзді: в «Укрзалізниці» прокоментували
0
Читати далі