Поліцейська-спортсменка завітала до школярів Ясногірки

Поліцейська-спортсменка завітала до школярів Ясногірки
0
Поліцейська-спортсменка завітала до школярів Ясногірки

Багато відкриттів, вражень та інших цікавих моментів сьогодні отримали учні Ясногірської  загальноосвітньої школи Вирівської територіальної громади. Адже, до них завітала довгоочікувана «Розминка від чемпіона», що традиційно проводить Спорт для всіх Рівненщини за підтримки Рівненське обласне відділення НОК України. Вибір відвідати цю громаду був не випадковий, адже саме вони стали найкращими на Рівненщині у Всесвітньому дні ходьби та обласному фестивалі з велоспорту «Велодень». Нагороди від організаторів для своєї спортивної громади отримав селищний голова Сергій Опалько.

Далі «Розминку» продовжила гостя сьогоднішнього шкільного свята спортсменка, поліцейська, майстер спорту України з гирьового спорту Оксана Рабош.

«Сама я родом із селища Степань. Так склалося, що поблизу жили тільки хлопці, з якими й дружила. Вони ходили на заняття з гирями й одного разу покликали мене за компанію. Зважилась спробувати – вийшло вдало. Так  у свої 13 років і захопилася! А вже у 16 стала майстром спорту України», - розпочала розповідь про свій шлях у гирьовий спорт  Оксана.

Атлетка розповіла, у яких змаганнях брала участь, як давалися їй численні перемоги та з якими проблемами стикалася. Наголосила на тому, наскільки корисний гирьовий спорт, адже формує поставу, зміцнює м’язи рук та спини. Після численних запитань-відповідей, Оксана провела з дітьми звичну для своїх тренувань розминку та майстер-клас. Адже, спеціально привезла для цього свої гирі.

Бажаючих випробувати власні сили було чимало!

Продовжилась зустріч «Олімпійською вікториною», де учні могли перевірити свої знання на спортивну тематику. За кожну правильну відповідь діти отримували брендовані сувеніри. Нагороди отримали і автори найкращих спортивних малюнків. А завершився захід тривалою фотосесією. Ймовірно, у недалекому майбутньому Вирівська ТГ матиме своїх чемпіонів з гирьового спорту! А десятий, ювілейний сезон «Розминки від чемпіона» йде ненадовго на канікули і вже у лютому продовжить свої мандри Рівненщиною.

0
Спорт
Найцікавіші матеріали
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі
Іран готується до атаки на Ізраїль протягом найближчих 24-48 годин
0
Читати далі
Пташки для понтонно-мостового полку передали депутати Рівного
0
Читати далі
Для відновлення лікарень Рівненщини виділять понад 800 млн грн
0
Читати далі
США передали Україні зброю, конфісковану в Ірану
0
Читати далі